DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 328 of 331 FirstFirst ... 228278318326327328329330 ... LastLast
Results 3,271 to 3,280 of 3303
Like Tree151Likes

Thread: Downgrade to 902 - No app or data loss

  1. Junior Droid
    warren peace's Avatar
    Member #
    94388
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    16
    Phone
    motorola droid

    Widgets are non functioning

    I finally had time to take it to .232! I searched thru the thread but can't find an answer to this......My widgets show as installed etc but they are non functioning. I DID do a full wipe, TiBu back up etc but still nothing. Numerous re-boots, battery pulls & anything else I could of. Any thoughts?
  2. Developer
    SamuriHL's Avatar
    Member #
    85257
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,089
    Liked
    321 times
    Phone
    Bionic
    DroidForums.net Developer

    Re: Downgrade to 902 - No app or data loss

    No idea.

    Sent from my Xoom using Tapatalk 2
  3. Master Droid
    milski65's Avatar
    Member #
    125041
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Orange Virginia
    Posts
    270
    Liked
    3 times
    Twitter
    milski65
    Phone
    Bionic and X

    Re: Downgrade to 902 - No app or data loss

    Quote Originally Posted by warren peace View Post
    I finally had time to take it to .232! I searched thru the thread but can't find an answer to this......My widgets show as installed etc but they are non functioning. I DID do a full wipe, TiBu back up etc but still nothing. Numerous re-boots, battery pulls & anything else I could of. Any thoughts?
    Long press on a screen? Option for widgets should show up.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
  4. Developer
    SamuriHL's Avatar
    Member #
    85257
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,089
    Liked
    321 times
    Phone
    Bionic
    DroidForums.net Developer
    That won't work. There's a bug in 232 that was fixed where you have to add the widgets from the launcher. Maybe remove and readd them. But again, no real idea.
  5. Droid Ninja
    deduct's Avatar
    Member #
    237604
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,514
    Liked
    74 times
    Phone
    bionic
    I have been on 232 since it was found and I have never had this widget problem.
  6. Developer
    SamuriHL's Avatar
    Member #
    85257
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,089
    Liked
    321 times
    Phone
    Bionic
    DroidForums.net Developer
    Using stock launcher you can long press and add a widget?
  7. Droid Ninja
    deduct's Avatar
    Member #
    237604
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,514
    Liked
    74 times
    Phone
    bionic
    Quote Originally Posted by SamuriHL
    Using stock launcher you can long press and add a widget?
    I don't think you can add widgets by long pressing on screen with stock launcher. That will just take you to wallpapers. You can do that with third party launcher like nova.
  8. bufordtpisser's Avatar
    Member #
    224217
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    82
    Phone
    Bionic
    To add widgets on 232 using the stock launcher, I go to my apps drawer and at the last Page of apps keep scrolling and you have pages and pages of widgets you can use. I did have to re-add some widgets after 232 upgrade, but they were all still there.
  9. Junior Droid
    warren peace's Avatar
    Member #
    94388
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    16
    Phone
    motorola droid
    Long press on the sotck launcher only adds wallpaper. Long press on 3rd party launcher brings up widgets but none of the ones I've downlowded, or at least want! I uninstalled & re-installed one to see if that solves it. It did but now it's a lengthy process. TiBu showed that the phone has a new ID. I tried restoring the old one & using the new one, neither mattered.
  10. streetracer89101's Avatar
    Member #
    236145
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    ohio
    Posts
    42
    Phone
    The (SWEET) Droid Bionic
    well im running linux and using 1.3 program i extracted the fx files and 247 so i have files 905_FXZ and 247 but when i go to use script i dont see the version 247 on there just fxz, root , exit any help would be great.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. No stop data hangs and data loss
    By mafiafan123 in forum Thunderbolt Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2011, 12:08 AM
  2. Data loss
    By cbryant1809 in forum HTC ThunderBolt
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2011, 11:01 AM
  3. Droid X 3G data loss and loss of hotspot
    By sdavis630 in forum Droid X Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2011, 08:07 AM
  4. Data Loss?
    By chewy74 in forum LithiumMod
    Replies: 12
    Last Post: 09-03-2010, 08:37 AM
  5. data loss!!! Help
    By drummerq in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2010, 08:51 PM

Search tags for this page

downgrade bionic 902
,
downgrade to 902
,
downgrade xt875
,

house of bionic

,
house of bionic download
,
houseofbionic
,

samurai house of bionic

,
unfortunately motorola services has stopped
,
unfortunately the process com.android.phone has stopped
,
xt875 downgrade
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+