DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Like Tree2Likes

Thread: Lapdock 500 Hardware Fully Functional on ICS Leak .2233

  1. Master Droid
    unbesorgt's Avatar
    Member #
    28801
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    382
    Liked
    25 times
    Phone
    Droid Maxx
    #1

    Lapdock 500 Hardware Fully Functional on ICS Leak .2233

    Just wanted to let everyone know that the hardware on the Lapdock 500 that was previously non-functional with the Bionic, appears to function now with Webtop 3.0 in the .2233 ICS leak. I have personally tested the webcam (it even emits a light), and the OS detected the Ethernet port so I have to assume that is working too. Have not yet tested the VGA port but will soon. Webtop 3.0 rocks. The bug with video being inverted when the phone is in the cradle has been fixed as well.

    Update: Just tried out the Ethernet port and it works as well. There's actually an icon for it now in the tablet notification bar. Planning to try the VGA-out with a projector at work tomorrow, and will report back.

    Update #2: Tried the VGA-out today and it works perfectly. F4 toggles the display just like on a Windows laptop. So all Lapdock 500 hardware is now verified to be functioning on the Bionic under Webtop 3.0.
    Last edited by unbesorgt; 06-28-2012 at 03:43 PM.
    Shadez likes this.
  2.  
     
     
     
  3. Super Mod/News Team
    Shadez's Avatar
    Member #
    32075
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lafayette Hill, Pa
    Posts
    8,223
    Liked
    594 times
    Twitter
    @Shadez69
    Phone
    Droid,Droid Bionic/Galaxy SIII
    Premium Member
    #2
    Thanks for letting us know! I'm sure some people are wondering...
  4. Senior Droid
    chuck54's Avatar
    Member #
    221615
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    121
    Liked
    2 times
    Phone
    DROIDX
    #3
    Whats the lapdock 500? I have the lap dock for bionic, but it doesnt have any of those things mentioned
  5. Droid
    mleber's Avatar
    Member #
    38099
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    83
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola DROID RAZR MAXX
    #4
    My 500 is not working with ics. it seems like it's trying to work when I plug it in, then the screen just goes dead. Razr maxx phone... Rebooted, still does not work, ideas?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  6. Droid
    mleber's Avatar
    Member #
    38099
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    83
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola DROID RAZR MAXX
    #5
    Quote Originally Posted by mleber View Post
    My 500 is not working with ics. it seems like it's trying to work when I plug it in, then the screen just goes dead. Razr maxx phone... Rebooted, still does not work, ideas?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
    I guess 12th time is the charm...it works now!

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  7. Droid
    mleber's Avatar
    Member #
    38099
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    83
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola DROID RAZR MAXX
    #6
    Back to not working again. Worked with GB, not sure what is going on. Anyone else having the inconsistency with Ics?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  8. Droid Newbie
    gbb0131's Avatar
    Member #
    18115
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Chattanooga, TN
    Posts
    3
    Phone
    Motorola DROID
    #7
    Doesn't work with my Bionic updated to ICE .2233 either. It tries to come up and gives an error "Unfortunately, System UI has stopped"
  9. Droid Newbie
    dagryph's Avatar
    Member #
    28597
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #8
    Quote Originally Posted by gbb0131 View Post
    Doesn't work with my Bionic updated to ICE .2233 either. It tries to come up and gives an error "Unfortunately, System UI has stopped"
    I'm experiencing the same thing...
  10. Banned
    Jesswood's Avatar
    Member #
    264005
    Join Date
    May 2012
    Posts
    17
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #9
    I bought the Motorola lap dock for $83 which was a deal from $499, now its $64, ive had it for a month , no complaints here

    Amazon.com: AT&T Laptop Dock for Motorola ATRIX 4G - Retail Packaging: Cell Phones & Accessories
  11. Master Droid
    unbesorgt's Avatar
    Member #
    28801
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    382
    Liked
    25 times
    Phone
    Droid Maxx
    #10
    Quote Originally Posted by gbb0131 View Post
    Doesn't work with my Bionic updated to ICE .2233 either. It tries to come up and gives an error "Unfortunately, System UI has stopped"
    The workaround is to use a third-party launcher, such as Nova Launcher or Apex Launcher. For some reason the stock launcher is causing that System UI error in Webtop mode. I'm using Nova and it works great.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Bionic ICS Leak v 6.7.2233 (Android 4.0.4) [download link]
    By draexo in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 241
    Last Post: 07-07-2012, 01:54 PM
  2. Problem deodexing Bionic ICS Leak 6.7.2233
    By twinkyz1979 in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2012, 03:54 PM
  3. Fully Functional ROM Ascend
    By chubyboy in forum Cyanogenmod
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2011, 09:44 AM
  4. Is Spare Parts fully functional in V0.4?
    By amajamar in forum Bugless
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-2010, 09:44 PM
  5. Is fully a functional email client too much to ask for?
    By MdicnMan in forum Android Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-2010, 01:41 PM

Search tags for this page

atrix 2 ics lapdock 500

,
bionic lapdock
,

bionic lapdock 500

,

droid bionic ics lapdock

,

lapdock 500

,

lapdock 500 bionic

,
motorola input has stopped
,
motorola laptop dock 500
,

system ui has stopped

,

unfortunately motorola input has stopped

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+