DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 4 of 4

Thread: tryin to flash stock rom

  1. Droid
    sean2010's Avatar
    Member #
    312365
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    33
    Phone
    motorola droid 4 xt894
    #1

    tryin to flash stock rom

    got no rom on my stock side and eclipse rom on rom 1
    i got safestrap version 3.04 installed
    tryin to do this
    1 go into safestrap and select stock and boot so it says no os like b4

    2 remove safestrap in adb How to manually remove Safestrap (via ADB) | Hash-of-Codes get adb in this pack and rt click and press shift to get a command prompt in that folder

    3 flash sbf in fastboot mode using rsd (to enter fastboot when the phone is off, hold down power and both vol keys, when menu appears use vol- to scroll and vol+ to select) sbf file to flash



    ok i have abd installed how do u get Commands to be entered as su (should show # command prompt):
    in cmd

    abd sees my phone when in safestrape at reboot option (are u sure u want to reboot no os installed),if i boot into stockwith no os abd doesent see phone if i enter recovery
    it says its connected but
    cmd doesent have it listed as devices
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    sean2010's Avatar
    Member #
    312365
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    33
    Phone
    motorola droid 4 xt894
    #2
    will this work for droid 4

  4. Developer
    myfishbear's Avatar
    Member #
    166160
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    in the sea. sometimes on land as well
    Posts
    1,289
    Liked
    124 times
    Twitter
    myfishbear
    Phone
    Droid 1, 4, DNA
    DroidForums.net Developer
    #3
    type:
    adb shell
  5. Droid
    sean2010's Avatar
    Member #
    312365
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    33
    Phone
    motorola droid 4 xt894
    #4
    yea i busy at the moment as well thanks

    il tell u were im at

    safestrap is enabled when i boot up the rom 1
    safestrap is disabled when i boot up the stock (maybe i could flash it with rsd if stock ss is disabled)
    adb devices only sees device in safestrape in stock but not in recovery

    when i open cmd and load adb shell in rom1 and type adb shell i get this
    shell@cdma_maserati:/ $

    when i open cmd and load adb shell in stock and type adb shell i get this
    #[6n
    when i type the first line command
    #[6n mount -t ext3 /dev/block/system /system
    it enters

    when i enter the 2nd command (ls -l /system/bin/logwrapper.bin)
    it says (not found)

    dident prceed any further i should be on the stock cause it selected in safestrap

    can i flash with rsd at this point

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 32
    Last Post: 08-25-2012, 08:12 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-25-2012, 04:05 PM
  3. Tryin to help a buddy root Droid 1
    By TopHatDrew in forum Android Hacks and Help
    Replies: 6
    Last Post: 11-08-2010, 09:50 PM
  4. Tryin' to Root!!!
    By BoomerFZ1 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2010, 01:52 PM
  5. Noob tryin to customize
    By edelafue in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 0
    Last Post: 02-26-2010, 12:10 PM

Search tags for this page

adb shell ~ # ?[6n
,
eclipse rom says no os loaded
,
flashed blur with safestrap says no os installed
,
flashing stock rom safestrap
,
how to flash stockrom using adbshell
,
htc one x says no os installed are you sure you want to rebo
,

safestrap no os installed

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+