DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: MotoCast Won't Load on Computer

  1. Droid Ninja
    Jim 777's Avatar
    Member #
    19480
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,271
    Liked
    3 times
    Phone
    See my sig, silly!
    #11
    Woke this morning and the laptop was shut down again. I went through the event viewer and can't pin down what caused it, but do see when it happened, approximately 2 hours after install. However, no issues since power up at 9:40 this morning. I do like the functionality of this so I hope it continues to work. THanks for the help.
    Droid Razr
    Custom Dialers for D1
    My broken glass icons: Broken Icons | Android Logo Icons (in progress): Android Icons

  2. Master Droid
    2THEXTRM's Avatar
    Member #
    233038
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Central New York
    Posts
    529
    Liked
    25 times
    Phone
    Bionic
    #12
    Quote Originally Posted by Jim 777 View Post
    Woke this morning and the laptop was shut down again. I went through the event viewer and can't pin down what caused it, but do see when it happened, approximately 2 hours after install. However, no issues since power up at 9:40 this morning. I do like the functionality of this so I hope it continues to work. THanks for the help.
    I would remove battery from laptop when you can remain plugged in and leave on to see if shuts off by itself again. I'd be surprised if it is Motocast causing this issue unless the installation is corrupt. Other than the setting to force your computer to stay awake, it does not control power settings.

    Sent from my VTAB1008 using DroidForums
    Riding the information superhighway, next exit Droidforums.net
  3. Senior Droid
    ablank's Avatar
    Member #
    235011
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    123
    Liked
    1 times
    Phone
    DROID RAZR
    #13

    Exclamation Motocast ~ I wish

    So today, I tried to start using motocast in hopes that it would fix my woes with my music problems on my razr. I've installed motocast three times today on my HP Pavilion dv6 and I have yet to be able to even open it. When I click on it, all I get is the hourglass for one second and then nothing. This is really frustrating as it is from Motorola. Any suggestions on how to get it open? I've restarted my system, cleaned registry, optimized disks, everything. However, at one point the phone sync icon from Motocast popped up with an update, I took it but still no results. I would love to access this program.
  4. Junior Droid
    ca.n's Avatar
    Member #
    248657
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    8
    Phone
    DROID RaZR
    #14
    Quote Originally Posted by ablank View Post
    So today, I tried to start using motocast in hopes that it would fix my woes with my music problems on my razr. I've installed motocast three times today on my HP Pavilion dv6 and I have yet to be able to even open it. When I click on it, all I get is the hourglass for one second and then nothing. This is really frustrating as it is from Motorola. Any suggestions on how to get it open? I've restarted my system, cleaned registry, optimized disks, everything. However, at one point the phone sync icon from Motocast popped up with an update, I took it but still no results. I would love to access this program.
    Try uninstalling all versions of java via the control panel --> uninstall programs (there maybe more than one). reboot. then go to java.com: Java + You and download the latest 32-bit version. Once thats completed, try MotoCAst setup again.
  5. Senior Droid
    ablank's Avatar
    Member #
    235011
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    123
    Liked
    1 times
    Phone
    DROID RAZR
    #15
    Quote Originally Posted by ca.n

    Try uninstalling all versions of java via the control panel --> uninstall programs (there maybe more than one). reboot. then go to java.com: Java + You and download the latest 32-bit version. Once thats completed, try MotoCAst setup again.
    Right on, so here's the fix. I had to stop unified remote server and install Java + you. Then I installed again and I'm all set. Such a cool program.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How to get rid of Motocast?
    By hody in forum Droid RAZR Support
    Replies: 9
    Last Post: 10-05-2012, 08:47 AM
  2. Motocast
    By frankieebotz in forum Droid RAZR Support
    Replies: 4
    Last Post: 02-12-2012, 10:10 PM
  3. Motocast?
    By Perch in forum Droid RAZR
    Replies: 11
    Last Post: 11-20-2011, 03:19 PM
  4. Connect to computer, ALWAYS wants to load drivers!
    By ErnieGilman in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 19
    Last Post: 05-23-2011, 02:06 PM
  5. Cant load pdanet or easy tether on computer
    By goosepilot in forum Motorola Droid
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2010, 01:52 PM

Search tags for this page

motocast not working on pc
,
motocast usb won't launch
,
motocast usb wont open
,
motocast will not install
,
motocast will not open
,

motocast won't install

,
motocast won't launch
,

motocast won't open

,
motocast won't start
,

motocast wont open

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+