DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: droid 3, safestrapped 2.01, liberty rom 2.0

  1. Junior Droid
    mbost's Avatar
    Member #
    197082
    Join Date
    May 2011
    Location
    Washington
    Posts
    12
    Phone
    Rooted D3, Liberty, Safestrap
    #1

    droid 3, safestrapped 2.01, liberty rom 2.0

    I have just run into an issue yesterday. All of the sudden, I have zero data connectivity and everysingle app crashes and I'm required to fc. Never run into a problem before. went back to non-safe operation for now and all is fine. Here's what I got: droid 3 5.709, safestrapped 2.01, super user 3.1.3, that's in non-safe mode. For some reason when I go safe and run liberty 2.0 everything is the same except I drop to droid 3 4.09 (I think, its the one that came before 5.09, sorry can't remember off the top of my head) and loose all data connectivity and everything fc's. What the heck? No matter what I do (full factory reset ect) nothing gets liberty working. Anybody else had this issue? Is liberty just getting too old now? It worked fine until Friday morning-ish. Any suggestions or help is greatly appreciated. thanks y'all.
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    mbost's Avatar
    Member #
    197082
    Join Date
    May 2011
    Location
    Washington
    Posts
    12
    Phone
    Rooted D3, Liberty, Safestrap
    #2
    Oops, sorry. Not 5.709, its 5.7.906. My bad.
  4. Senior Droid
    shane1's Avatar
    Member #
    187142
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    ny
    Posts
    125
    Twitter
    1shane15
    Phone
    razr HD
    #3
    Are you booting up with your charger plugged in? I had a similar problem and rebooted without the phone plugged in and all was good.
  5. Junior Droid
    mbost's Avatar
    Member #
    197082
    Join Date
    May 2011
    Location
    Washington
    Posts
    12
    Phone
    Rooted D3, Liberty, Safestrap
    #4
    Nope. Nothing plugged in. When the 5.7.09 update came out awhile ago, I was already rooted ect. The update forced and caused my phone to soft brick. So I headed to the verizon store. They sbf'd it and reset it. I got home later that week and rerooted it. Now, for some reason, the safe system is the old version and won't upgrade to the 5.7.09 update. I think because of that, I have zero data. I wonder if liberty is the problem. But I like liberty the best so far and don't want to change. Its just weird that I have problems now, and didn't before. But thanks for the info. It would be nice if it were that easy. Lol.
  6. Junior Droid
    mbost's Avatar
    Member #
    197082
    Join Date
    May 2011
    Location
    Washington
    Posts
    12
    Phone
    Rooted D3, Liberty, Safestrap
    #5
    Lol. I did it again. Oops. 5.7.906. Not the other way around. Grrr!
  7. Developer Relations
    guidot's Avatar
    Member #
    36269
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Massachusetts
    Posts
    7,363
    Liked
    826 times
    Twitter
    guidot42
    Phone
    i605/i9250/i515/XT862/A855
    Premium Member
    #6
    Liberty is not based on .906 that is why it shows a different system number. Nothing you can do will fix that unless you use a ROM built with the .906 system.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

    1.Need to Flash a ROM? - Flashing ROM - Best Practices
    2.How-To Setup a ROM/MOD/Theme Thread with prefix - Setup ROM/MOD/Theme Thread
    3.Guidelines of Conduct on Droidforums.net - Guidelines of Conduct
  8. Junior Droid
    mbost's Avatar
    Member #
    197082
    Join Date
    May 2011
    Location
    Washington
    Posts
    12
    Phone
    Rooted D3, Liberty, Safestrap
    #7
    I had figured as much. Has anyone else had problems with data? I guess ill have to get rid of liberty.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 12-10-2011, 02:02 PM
  2. Replies: 45
    Last Post: 06-21-2011, 10:41 PM
  3. Replies: 55
    Last Post: 06-18-2011, 02:41 PM
  4. Liberty Flashing Failed - Stuck on Liberty Screen!
    By Hockenz in forum Android Tech Support
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2011, 07:15 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 04-28-2011, 05:34 PM

Search tags for this page

droid 3 liberty rom

,
droid 3 safestrap 2.0
,
droid 3 safestrap roms
,
liberty droid 3 rom
,
liberty rom 2.0 droid 3
,

liberty rom droid 3

,
liberty rom using safestrap
,
safestrap 2.0 droid 3
,
safestrap droid 3
,
safestrap for droid 3
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+