DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Thread: Dual Core overclocking?

  1. Droid
    Jeeper_Slick's Avatar
    Member #
    184352
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    39
    Phone
    Rezound
    #11
    I'm hoping JRummy puts out another OC app. I loved the last one on my Droid 2. Using Bloat Freezer and the OC App, my Droid 2 ran consistent 2000 scores on Quadrant with the first leaked GB. Quadrant means nothing, I know, but thats a big jump from the 1500 it ran stock.
  2. Master Droid
    Cdjones187's Avatar
    Member #
    88230
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Iowa
    Posts
    574
    Liked
    1 times
    Twitter
    cdjones187
    Phone
    DROID, DROID X, and DROID 3
    #12
    OKAY... So. Someone should of mentioned this about the V6 supercharger.. I tried to install it but failed, because it didnt brick my phone. BUT after using one of JRummys root apps (rom toolbox aka liberty toolbox) I go to restart the phone and BAM my phone is useless. So I check out the phone bootloop fix by KrazyKrivda and join his IRC channel. In the channel topic it specifically says to stay away from the supercharger script.

    [FIX] Phone Bootlooping? - xda-developers


    Man-0-man, wonder how many people found out the hard way?

    I've spent the last 8-9 hours logged into root over ADB pushing files trying to figure out which one I f'd up. With absolutely NO luck. I informed JRummy to see if he could help me out so hopefully he replies.
    Last edited by Cdjones187; 08-27-2011 at 04:18 PM.
  3. Senior Droid
    saintlikesniper's Avatar
    Member #
    136530
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Louisiana
    Posts
    165
    Phone
    Droid 3
    #13
    Supercharger worked for me idk why I have root but is currently on my d1 cause my D3 got stole by my teacher at school but supercharger worked good on mine

    Sent from my Droid using DroidForums
  4. Beta Team
    KrazyKrivda's Avatar
    Member #
    44810
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    34
    Liked
    1 times
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #14
    I haven't looked to closely at what the script does, but yeah the script is STORED in /data however when u grant it su access.. it can modify anything anywhere.. so assuming that the change causing the bootloop is IN data.. then a factory reset will be fine (if you don't mind losing data).

    HOWEVER, if the change it made is in /system.. the factory reset may reset your adb debugging option... which in turn will mean.. you will be stuck in a bootloop without the ability to access adb at all, in which case you are SOL until sbf or a way to run update.zip from recovery.
  5. Master Droid
    markml0528's Avatar
    Member #
    129392
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    897
    Phone
    Steel Droid 4.8 Droid 3
    #15
    How long does it take for an sbf to come out

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  6. Developer Relations
    guidot's Avatar
    Member #
    36269
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Massachusetts
    Posts
    7,363
    Liked
    826 times
    Twitter
    guidot42
    Phone
    i605/i9250/i515/XT862/A855
    Premium Member
    #16
    Quote Originally Posted by markml0528 View Post
    How long does it take for an sbf to come out

    Sent from my DROID3 using DroidForums
    Time. There is no set time.

    1.Need to Flash a ROM? - Flashing ROM - Best Practices
    2.How-To Setup a ROM/MOD/Theme Thread with prefix - Setup ROM/MOD/Theme Thread
    3.Guidelines of Conduct on Droidforums.net - Guidelines of Conduct
  7. Junior Droid
    spruleme's Avatar
    Member #
    62253
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    24
    Phone
    Moto Droid 3
    #17
    Thanks for that insight buckmarble, I was starring at the wipe data option saying to myself wondering if I'd boot cleanly after wiping. It did, and It was still rooted. I'm up and running and just using auto memory manager to tweak memory thresholds. After removal of the bloat i'm running at 120-140mb of free ram, looking at the graph and it seems the amount of ram used by system apps is cut in half after the bloat removal.

    Back on topic, hopefully we'll see an unlocked bootloader and some nice kernels after that. Though, right now the phone is plenty fast after cleaning up the bloatware and my startup program/services list using an app called, autostarts. I did experiment with underclocking and found that setcpu would get stuck in my custom screen off profile and wouldn't resume normal profiles. Cpu tuner worked pretty nicely but I noticed faster battery drain while using it. So I uninstalled and resumed using the moto governers. It really just seems the moto governer works better. I'm in the middle of calibrating my battery again and so far 12 hours at 50%. The first 8 were sitting idle while I was sleeping and picked it up 8 hours later with 90 percent left.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
    Last edited by spruleme; 08-28-2011 at 11:30 AM.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Quad Core vs Dual Core
    By DroidXDoes4G in forum Off Topic Forum
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2011, 02:49 PM
  2. Dual-Core or Single Core?
    By hawkm in forum Android Forum
    Replies: 17
    Last Post: 05-17-2011, 02:12 AM
  3. NVIDIA: Quad core can actually use less power than dual core
    By Preach2k in forum Droid Forums Member News Depot
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2011, 06:42 AM
  4. Replies: 22
    Last Post: 03-21-2011, 10:27 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-14-2011, 04:41 AM

Search tags for this page

android dual core overclock

,
cara overclock android dual core
,

droid 3 overclock

,
droid 3 overclock app
,
how to overclock dual core android
,

omap 4430 overclock

,
overclock dual core android
,

overclock omap 4430

,
overclocking dual core android
,
ti omap 4430 overclock
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+