DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: Newbie needs help plz

  1. Droid
    dpmeeks's Avatar
    Member #
    137750
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    35
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Newbie needs help plz

    I purchased a D1 phone off the internet and they said it was setup for verizon. Well.. i had verizon check the ESN and it came back clean. I purchased the phone and after getting home the phone is actually setup for criket !

    Is there any way i can get the phone set back up for verizon ??
  2. Master Droid
    aDroidman's Avatar
    Member #
    94335
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    344
    Phone
    Android
    #2
    Yes I'm guessing your rooted? If not that's the first step

    Sent from my Droid using DroidForums App
    Rooted OG Droid
    Bugless GPA 16

    Droid "Bionic" next phone
  3. Master Droid
    aDroidman's Avatar
    Member #
    94335
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    344
    Phone
    Android
    #3
    If your rooted them download rom manager from the market and go to roms then bugless beast and in the extra there is a baseband update. Its the stock baseband that came with my D1. Hope this helps

    Sent from my Droid using DroidForums App
    Rooted OG Droid
    Bugless GPA 16

    Droid "Bionic" next phone
  4. Droid
    dpmeeks's Avatar
    Member #
    137750
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    35
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    It has Sprecovery installed. yep im pretty sure its rooted. How can i download the app if i dont have cell service for the droid or do i download to my PC ?

    Ive never had a droid and im completely new to all this.. sorry...

    also... I noticed like a typical newb i put this in the droid 2 area, sorry its a D1
    Last edited by dpmeeks; 11-15-2010 at 09:08 PM.
  5. Developer Relations
    tp7six's Avatar
    Member #
    61666
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    11,512
    Liked
    361 times
    Twitter
    DroidForums
    Phone
    [MDK] S4
    Premium Member
    #5
    The basebands can be downloaded here ---> Peter Alfonso <--- whether or not this is all you need to do to reflash to VZW I am not sure -

  6. Droid
    dpmeeks's Avatar
    Member #
    137750
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    35
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    thank you for the link.. but, how do i get them onto my phone ??? I know everyone says go to market but i cant since my phone is currently not turned on to any provider. Would i be able to do all this with a SD card ?

    i hate to ask.. but im gonna need step by step instructions.. im completely new to droids and dont know how to do anything with em. If anyone could help i would truly appreciate it !!!!!!
    Last edited by dpmeeks; 11-15-2010 at 09:42 PM.
  7. Rescue Squad
    UrbanBounca's Avatar
    Member #
    121587
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    2,095
    Liked
    62 times
    Phone
    Samsung Galaxy Centura
    Premium Member
    #7
    You can use WiFi?
  8. Droid
    dpmeeks's Avatar
    Member #
    137750
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    35
    Phone
    Motorola Droid
    #8
    for some reason it wont let me turn the wifi on ??
  9. Developer Relations
    tp7six's Avatar
    Member #
    61666
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    11,512
    Liked
    361 times
    Twitter
    DroidForums
    Phone
    [MDK] S4
    Premium Member
    #9
    The link I provided can be accessed via computer and the files placed on the devices SD card via USB or card reader - the baseband would then be installed through recovery

    What I am not 100% about is...if updating the baseband flashes it back to VZW

  10. Master Droid
    aDroidman's Avatar
    Member #
    94335
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    344
    Phone
    Android
    #10
    Ok to make the market work over wifi you have to sing into your gmail account. I'm assuming you have bypassed the main set up screen when you click the Droid..... go to settings wifi and networks and add your wifi. Then go to settings accounts and sync and add your gmail you should be able to use the market now.

    Sent from my Droid using DroidForums App
    Rooted OG Droid
    Bugless GPA 16

    Droid "Bionic" next phone
Page 1 of 3 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Newbie
    By kstownse in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 5
    Last Post: 08-01-2010, 03:51 PM
  2. Newbie
    By hdebo in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2010, 10:48 PM
  3. Newbie Here
    By Mr. Nicholas in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2010, 01:51 AM
  4. A newbie saying hi !
    By jayarr101 in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2010, 05:17 AM
  5. Newbie
    By taz7290ar in forum Bugless
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-2010, 10:08 AM

Search tags for this page

change esn on optimus s
,
change esn optimus
,
changing esn on lg optimus
,

how to change esn on lg optimus

,

how to clone lg optimus

,

how to install custom recovery on lg optimus s

,
install optimus s cricket
,

lg optimus change esn

,
lg optimus changing esn
,

lg optimus esn change

,

lg optimus esn repair

,
lg optimus s clone
,
nexus s esn repair
,
sprint lg optimus esn change
,
verizon card not blinking
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+