DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Droid 2 stuck at boot loader need help ASAP!

  1. Dr. Kevorkian's Avatar
    Member #
    165384
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid 2
    #1

    Droid 2 stuck at boot loader need help ASAP!

    I wanted to update my phone to 2.3 but i rooted and flashed the liberty 1.0 and was looking for away to go back since Rom Manager did not save my back up so i went to this thread TBH & MyDroidWorld Present: Droid 2 (2.3.20) Triple Threat and followed these steps without uploading anything on to the sd card dumb move i know ! To install the above files you need to follow these directions:

    1) boot phone into recovery
    2) go to mounts and storage
    3) format system
    4) mount system
    5) install zip from sdcard
    6) choose zip from sdcard

    there was obviously nothing in there to load so i went back to reboot system and now my phone will not make it pass the first boot screen if anyone can help it would be greatly appreciated !
  2.  
     
     
     
  3. Dr. Kevorkian's Avatar
    Member #
    165384
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid 2
    #2
    Okay an update for anyone who cares to help my screen now looks like ...

    Bootloader
    D2.37



    Battery OK
    OK to Program
    Transfer Mode:
    USB

    I haven't touched anything because frankly i'm afraid to ..once again if anyone can help me that would be great the sooner the better but beggers cant be choosers I know I know!
  4. Rescue Squad
    UrbanBounca's Avatar
    Member #
    121587
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    2,095
    Liked
    62 times
    Phone
    Samsung Galaxy Centura
    Premium Member
    #3
    You need to download the SBF from MDW, and flash it using RSD Lite.
  5. Dr. Kevorkian's Avatar
    Member #
    165384
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid 2
    #4
    ok i have rsdlite 4.8 and I have liberty 1.0 can i just flash that to get back to the way my phone was or do i need to get the sbf from MDW because im having trouble locating it ?? BTW thanks for fast reply !
  6. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #5
    Quote Originally Posted by Dr. Kevorkian View Post
    Okay an update for anyone who cares to help my screen now looks like ...

    Bootloader
    D2.37



    Battery OK
    OK to Program
    Transfer Mode:
    USB

    I haven't touched anything because frankly i'm afraid to ..once again if anyone can help me that would be great the sooner the better but beggers cant be choosers I know I know!
    Well, obviously you can't do an update if there is not on the card. I noticed underneath they have the full sbf. I would just use the back button. Go to the main menu, reboot. Load the file on the sd card and start over.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  7. Dr. Kevorkian's Avatar
    Member #
    165384
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid 2
    #6
    thanks where underneath are u talking about?? and Rom Manager did not save my stock back up...the only thing on my sdcard is liberty1.0 i think its ethier that or my lack of knowledge to what file my back up is located !
  8. Dr. Kevorkian's Avatar
    Member #
    165384
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid 2
    #7
    and what if i hit the back button and it brings me back to a frozen screen I dont want to hit the button because of the small amount of progress ive made from frozen to

    Bootloader
    D2.37



    Battery OK
    OK to Program
    Transfer Mode:
    USB
  9. Rescue Squad
    UrbanBounca's Avatar
    Member #
    121587
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    2,095
    Liked
    62 times
    Phone
    Samsung Galaxy Centura
    Premium Member
    #8
    If you're in bootloader, you need to use the full SBF.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  10. Dr. Kevorkian's Avatar
    Member #
    165384
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid 2
    #9
    I apologize for my noobness i'm at the first load up screen not bootloader
  11. Dr. Kevorkian's Avatar
    Member #
    165384
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid 2
    #10
    i have made my way to the...
    Android system recovery <3e>

    reboot system now

    apply sdcard:update.zip

    wipe data/factory reset

    wipe cache partition
    --------------------------------------------------------------------------

    !




    E:Can't open /cache/recovery/command
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. please help stuck in boot loader
    By DROIDpfft in forum Droid X Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 12-23-2010, 01:24 AM
  2. stuck in boot loader
    By specramsey in forum Droid Rooted Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-2010, 04:35 PM
  3. Stuck in boot loader... HELP! :(
    By collinjm01 in forum Rescue Squad Help
    Replies: 13
    Last Post: 08-16-2010, 01:11 PM
  4. Boot Loader on Droid
    By deathsight in forum Android Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2009, 08:36 PM
  5. Droid is stuck on boot loader screen saying "battery low can not program"
    By Xerozix in forum Android General Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 11-29-2009, 04:35 PM

Search tags for this page

bootloader d2.37 battery low cannot program

,
bootloader d2.37 battery ok
,

bootloader droid 2

,
droid 2 boot loader
,
droid 2 bootloader d2.37 battery low cannot program
,
droid 2 global bootloader d0.11 battery low cannot program
,

droid 2 ok to program

,
droid 2 says ok to program
,

motorola droid 2 bootloader d2.37

,

my droid 2 says bootloader

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+