DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: D2 Global running D2 roms?

  1. Junior Droid
    FLAGDOWN87's Avatar
    Member #
    105475
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    13
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    D2 Global running D2 roms?

    Quick question...can you install at D2 rom on the D2G or can you only run a D2G specific rom? Thanks in advance!
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    Thisguy89's Avatar
    Member #
    190846
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    147
    Phone
    Droid 2
    #2
    D2G only. If you try to flash a D2 ROM, you're gonna have a bad time.

    Sent from my Liquid Droid 2

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Any roms running sense for d1?
    By nwwolf1 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2011, 10:16 PM
  2. 2 roms running at the same time
    By Bang Pow Boom in forum Cyanogenmod
    Replies: 12
    Last Post: 03-23-2011, 08:32 PM
  3. which roms are running gingerbread?
    By nwwolf1 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 14
    Last Post: 01-17-2011, 10:32 AM
  4. Why is my Droid 2 Global slow when running emulators?
    By jokerstars in forum Android Games
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2010, 10:57 AM
  5. Running 2.2 or 2.3 roms question???
    By xixgrimmxix in forum Android Roms
    Replies: 5
    Last Post: 12-20-2010, 08:38 PM

Search tags for this page

can you put a d2 global rom on a d2
,
d2 global roms
,

d2 roms

,
d2 roms section
,
droid 2 roms work on global
,
droid global 2 roms
,
rom toolbox d2g cyanogenmod
,
roms model global run
,
run droid 2 rom on global
,
running droid2 roms on d2g
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+