DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 102 of 110 FirstFirst ... 25292100101102103104 ... LastLast
Results 1,011 to 1,020 of 1093

Thread: rubiX Focused 1.6

  1. Master Droid
    jloya's Avatar
    Member #
    104781
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    387
    Phone
    Droid X
    Quote Originally Posted by drod2169 View Post
    Update guys, I think I pinpointed the HDMI fix, but it will be a week or two before I fix it.
    nice!



    10 char
  2. Junior Droid
    dhoffman1260's Avatar
    Member #
    95297
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Phone
    Droid X
    My voice commands will not enable. Anyone run into this? I tried to read randomly to see if it was already answered but this is kind of long now, LOL!
  3. Droid Ninja
    sephtin's Avatar
    Member #
    107313
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,807
    Phone
    X
    Quote Originally Posted by dhoffman1260 View Post
    My voice commands will not enable. Anyone run into this? I tried to read randomly to see if it was already answered but this is kind of long now, LOL!
    Make sure google search, and voice search as installed from market.
    ---x---


    --might find some interesting stuff, including misc. DroidX and Android stuff at my site: http://www.sephtin.com
  4. Junior Droid
    dhoffman1260's Avatar
    Member #
    95297
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Phone
    Droid X
    Quote Originally Posted by sephtin View Post
    Quote Originally Posted by dhoffman1260 View Post
    My voice commands will not enable. Anyone run into this? I tried to read randomly to see if it was already answered but this is kind of long now, LOL!
    Make sure google search, and voice search as installed from market.
    Yeah I got those but gettng wierd messages that my account is not enabled, yet this is the same account I used for stock and Chevy SSX and it worked on those.
  5. Master Droid
    jloya's Avatar
    Member #
    104781
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    387
    Phone
    Droid X
    Quote Originally Posted by dhoffman1260 View Post
    Quote Originally Posted by sephtin View Post
    Quote Originally Posted by dhoffman1260 View Post
    My voice commands will not enable. Anyone run into this? I tried to read randomly to see if it was already answered but this is kind of long now, LOL!
    Make sure google search, and voice search as installed from market.
    Yeah I got those but gettng wierd messages that my account is not enabled, yet this is the same account I used for stock and Chevy SSX and it worked on those.
    might be a stupid question but did you go into settings, account and make sure your account is there and active
  6. Droid
    jacksradio's Avatar
    Member #
    36197
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    46
    Phone
    Droid
    Yes..trying the stock app was one of the first things I tried but it would just say sending and never do anything else.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  7. Junior Droid
    dhoffman1260's Avatar
    Member #
    95297
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Phone
    Droid X
    Strange must be something wrong, I have no settings available to check. Maybe reboot or battery pull or both...
  8. Droid
    jacksradio's Avatar
    Member #
    36197
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    46
    Phone
    Droid
    Quote Originally Posted by sephtin View Post
    Quote Originally Posted by jacksradio View Post
    Hi Everyone...

    Been running Rubix focused 1.6 for about a week now and I really love it. I have no themes installed yet as I like to do things in small steps. I am having a problem that just started today in that I am completely unable to send a MMS message. Standard SMS is fine. I am using Handcent. Any suggestions?
    Weird, tested this tonight, I can send pics/etc. (MMS) fine via handcent. How are you sending that's not working? Can you provide steps to recreate?
    Yes...thus was a weird deal....here is what I think happened and maybe you can tell me if my theory is valid....it had been working fine up until I had one of those random reboots right when I pressed the send button....after that no more send for mms but I still could receive mms and send receive regular texts...I figured the random reboot corrupted something. This morning I tried my wifes blackberry just to see if it was network related but it sent to my phone just fine. So I tried wiping the cache and that didn't fix it so I just wipe data/cache and reinstalled the ROM and now it seems to be fine. The only thing I haven't done different today is run the cpu script. I noticed that the random reboots started occurring after I had done that but it was very infrequent. I used the ulv 100000, 800000, 500000, 350000 settings and I noticed a significant battery improvement but also started the reboots although it wouldn't do it but maybe once every two or three days so I just thought it was a glitch being that it is a known bug. But in thinking about it, before I ran the cpu script, I had never experienced it. So I may try a different setting and see what happens...im kinda new to all of this so I just try things in small steps.



    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  9. Droid Ninja
    sephtin's Avatar
    Member #
    107313
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,807
    Phone
    X
    Quote Originally Posted by jacksradio View Post
    Quote Originally Posted by sephtin View Post
    Quote Originally Posted by jacksradio View Post
    Hi Everyone...

    Been running Rubix focused 1.6 for about a week now and I really love it. I have no themes installed yet as I like to do things in small steps. I am having a problem that just started today in that I am completely unable to send a MMS message. Standard SMS is fine. I am using Handcent. Any suggestions?
    Weird, tested this tonight, I can send pics/etc. (MMS) fine via handcent. How are you sending that's not working? Can you provide steps to recreate?
    Yes...thus was a weird deal....here is what I think happened and maybe you can tell me if my theory is valid....it had been working fine up until I had one of those random reboots right when I pressed the send button....after that no more send for mms but I still could receive mms and send receive regular texts...I figured the random reboot corrupted something. This morning I tried my wifes blackberry just to see if it was network related but it sent to my phone just fine. So I tried wiping the cache and that didn't fix it so I just wipe data/cache and reinstalled the ROM and now it seems to be fine. The only thing I haven't done different today is run the cpu script. I noticed that the random reboots started occurring after I had done that but it was very infrequent. I used the ulv 100000, 800000, 500000, 350000 settings and I noticed a significant battery improvement but also started the reboots although it wouldn't do it but maybe once every two or three days so I just thought it was a glitch being that it is a known bug. But in thinking about it, before I ran the cpu script, I had never experienced it. So I may try a different setting and see what happens...im kinda new to all of this so I just try things in small steps.



    Sent from my DROIDX using DroidForums App
    That's the biggest side effect/risk of undervolting/overclocking, is stability.

    Hmm, I would have guessed it was the app. Wonder had you gone into the app itself, and wiped data/cache, for both handcent, the stock mms, and ... anything else that was txt/mms related. :S But alas, we'll never know. Just glad things are working for you!!
    ---x---


    --might find some interesting stuff, including misc. DroidX and Android stuff at my site: http://www.sephtin.com
  10. Droid Ninja
    sephtin's Avatar
    Member #
    107313
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,807
    Phone
    X
    Quote Originally Posted by dhoffman1260 View Post
    Strange must be something wrong, I have no settings available to check. Maybe reboot or battery pull or both...
    Usual cause of settings getting messed up is theme or mod.. ? Did you theme or otherwise mod recently, and if so, which one?
    ---x---


    --might find some interesting stuff, including misc. DroidX and Android stuff at my site: http://www.sephtin.com

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [Theme] RubiX Focused / Fission (maybe)
    By Juicemane in forum Droid X Roms
    Replies: 103
    Last Post: 12-19-2010, 11:58 PM
  2. [ROM] Zero Blur! Zero Lag! rubiX Focused 1.0
    By drod2169 in forum Drod2169 - X
    Replies: 837
    Last Post: 12-01-2010, 11:12 PM
  3. Uninstall flash on rubix focused?
    By nowadroidfan in forum Droid X Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 10-28-2010, 08:13 PM
  4. problems installin Rubix focused
    By rmaddx43 in forum Droid X Roms
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2010, 11:56 PM
  5. [ROM] rubiX Focused 0.3
    By drod2169 in forum Droid X Roms
    Replies: 183
    Last Post: 10-15-2010, 03:25 PM

Search tags for this page

alarm clock allow auto dismiss
,
alarm clock plus allow auto dismiss
,
allow auto dismiss
,

droid x rubix

,
droid x rubix download
,
droid x rubix focused
,
rubiks droid x
,
rubix 1.6
,
rubix 1.6 droid x
,
rubix 1.6 for droid x
,

rubix droid x

,
rubix droidx
,
rubix for droid x
,
rubix for droidx
,
rubix on droid x
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+