DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: No data at times?

  1. Senior Droid
    keolawills's Avatar
    Member #
    185070
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Lake Tahoe, CA
    Posts
    249
    Phone
    Angellic Droid 2 Global
    #1

    No data at times?

    Has anyone else had this issue? After a period of idle time, I don't have any data coverage for awhile. Meaning I can make calls but not stream music. I have to reboot, even then it doesn't come back for a while sometimes.

    sent from my cyanogen d2g
  2.  
     
     
     
  3. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #2
    I've had it do it a few times but reboots fix it
    CM9 builds for D2G, D2, and DX
  4. Junior Droid
    droidfellow's Avatar
    Member #
    206808
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Middle Georgia
    Posts
    27
    Liked
    2 times
    Twitter
    islandfellow
    Phone
    Droid Razr M
    #3
    Yes this started happening to me this at about lunch time today, and it still happening. I didn't reboot I just pull the battery, not that I just read this post, going to try a reboot...

    ...Reboot did the job
    Last edited by droidfellow; 07-15-2011 at 01:34 PM. Reason: update post with my results
  5. Junior Droid
    droidfellow's Avatar
    Member #
    206808
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Middle Georgia
    Posts
    27
    Liked
    2 times
    Twitter
    islandfellow
    Phone
    Droid Razr M
    #4
    I had this issue come up again, and no matter how much time I rebooted the problem did not go away. So I decide to go to Hexen rom until these little issues are gone

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  6. Droid Ninja
    Insidious's Avatar
    Member #
    172757
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    1,041
    Liked
    18 times
    Twitter
    @Android4life28
    Phone
    HTC Rezound, Droid 2 Global
    #5
    Its happening to me too -_- pretty annoying. But I believe in this ROM!

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    Sent from my HTC Rezound
    Rooted Unlocked and Ready to Rock!


    Current ROM: Newt's One XxX Sense 4.0




  7. Master Droid
    leobg's Avatar
    Member #
    75942
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    658
    Liked
    8 times
    Phone
    Droid2 Global/XT860 4G(D3)
    #6
    It is not the rom. It happens on stock rom too. It is the buggy baseband to be blamed for this.
  8. Master Droid
    Asphyx's Avatar
    Member #
    163293
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Vegas - New York
    Posts
    268
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid2 Global VZW
    #7
    There is (I Believe) still an issue with power management in CM7, Between proc scaling issues and less than stellar battery life (Still way better than Stock)

    I know that when the unit goes into sleep mode it would turn off the WiFi and Data to save battery and only turn them on based on the sync schedules.

    I think it may be this scycle that shuts off the data but is not turning it back on properly which may be causing it.

    Simple reboot fixes it.
  9. Junior Droid
    lisaleese's Avatar
    Member #
    212611
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    22
    Phone
    Droid 2 Global
    #8
    Same problem for me as well. A reboot does fix it, but that's a bit of an inconvenience when you're trying to look up some information in a jiffy and have to stop to reboot.

    Are there any sorts of settings I can change?
  10. Droid Newbie
    ctwofford's Avatar
    Member #
    216771
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Phone
    CM7_D2G
    #9
    I have this issue on My d2g and dx.... was not an issue before cm
  11. Senior Droid
    Digital Cha0s's Avatar
    Member #
    129396
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    111
    Liked
    2 times
    Phone
    D1,D2G,DPro,&I'll cut u w/RAZR
    #10
    Quote Originally Posted by lisaleese View Post
    Same problem for me as well. A reboot does fix it, but that's a bit of an inconvenience when you're trying to look up some information in a jiffy and have to stop to reboot.

    Are there any sorts of settings I can change?
    Same thing going on here also wifi wasn't working at the same time made me reboot to work around the problem. major pain in my arse at times. I would really like to have this issue worked out before I donate the 50 bucks that I said I would for this rom on my D2 before I droped and broke the screen, also donate link seems broken to me on the nightly page
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How many times have you sbf'd?
    By Dullawolf in forum Liberty ROM DX
    Replies: 30
    Last Post: 06-29-2011, 10:25 AM
  2. can't link /data/data to /system/sd/data
    By gbenshim in forum Android Forum
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2010, 02:49 PM
  3. Why do we wipe data and cache three times?
    By Ecnassianer in forum Bugless
    Replies: 9
    Last Post: 07-02-2010, 02:03 PM
  4. HTC Droid: Large Data Transfers at weird times??
    By hmc8982 in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 07-01-2010, 12:05 PM
  5. gps times out
    By epkmd in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2009, 05:29 PM

Search tags for this page

android 3g not always active
,
clear bandwidth droid 2
,
cyanogen wifi not htc evo
,

cyanogenmod no data

,
d2g no 3g
,
droid 2 global 3g problems
,
droid 2 global cm7 no 3g
,

droid incredible 2 no data

,
droid incredible 2 screen fixed no data
,
droid pro loses data when idel
,
incredible 2 data not always connected
,
no 3g on cyanogen
,
not getting 3g data on droid global 2
,
wifi connects but no data transfer on droid 2 global
,
won't connect cm7 airplane mode android incredible 2 3g
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+