DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: wifi problems with CM7

  1. Junior Droid
    roydroid's Avatar
    Member #
    221207
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Jersey
    Posts
    17
    Phone
    droid 2
    #1

    wifi problems with CM7

    So far the only major issue I have that is a true nuisance, is wifi connectivity. After flashing to this rom I can't seem to get wifi to work properly. It is setup as always, looks like I connect to my home router -- but the phone doesn't pull up pages on the web at all. Strange. Anyone else?


    *UPDATE As of today ( few days after starting this thread), my wifi problems are gone, at least as far as I can tell. So maybe the problems I was having were unrelated to CM7, or intermittent.
    Last edited by roydroid; 09-12-2011 at 04:34 PM.
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    roblusk71's Avatar
    Member #
    185405
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    82
    Liked
    1 times
    Phone
    droid r2d2
    #2
    Quote Originally Posted by roydroid View Post
    So far the only major issue I have that is a true nuisance, is wifi connectivity. After flashing to this rom I can't seem to get wifi to work properly. It is setup as always, looks like I connect to my home router -- but the phone doesn't pull up pages on the web at all. Strange. Anyone else?
    Mine won't even turn on. I have run fix permissions and still cannot get it to enable.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  4. Junior Droid
    jmlwanga88's Avatar
    Member #
    179270
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    21
    Phone
    Droid 2 Running CM74D2-GB
    #3
    Quote Originally Posted by roblusk71 View Post
    Mine won't even turn on. I have run fix permissions and still cannot get it to enable.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
    I had a wifi error when I used the V6 scripts, specifically the 3g turbo one. Do you happen to have these running?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  5. Droid
    roblusk71's Avatar
    Member #
    185405
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    82
    Liked
    1 times
    Phone
    droid r2d2
    #4
    Quote Originally Posted by jmlwanga88 View Post
    I had a wifi error when I used the V6 scripts, specifically the 3g turbo one. Do you happen to have these running?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
    Yes I do have both.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  6. Junior Droid
    jmlwanga88's Avatar
    Member #
    179270
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    21
    Phone
    Droid 2 Running CM74D2-GB
    #5
    The 3g script is the culprit. I don't know anyone running CM7GB that is successfully running it. I had to run the V6 script, pick option 14, or whatever option that enables you to "Unsupercharger". This basically erased all the scripts associated with V6 including the 3g script. I then rebooted, installed the v6 script (rebooted) and the kernel script, rebooted(DO NOT RE-RUN THE 3G SCRIPT). The 3g script was the problem and unfortunately didn't work for me. Try this and get back to me. I want to know if it worked.
  7. Droid
    roblusk71's Avatar
    Member #
    185405
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    82
    Liked
    1 times
    Phone
    droid r2d2
    #6
    Quote Originally Posted by jmlwanga88 View Post
    The 3g script is the culprit. I don't know anyone running CM7GB that is successfully running it. I had to run the V6 script, pick option 14, or whatever option that enables you to "Unsupercharger". This basically erased all the scripts associated with V6 including the 3g script. I then rebooted, installed the v6 script (rebooted) and the kernel script, rebooted(DO NOT RE-RUN THE 3G SCRIPT). The 3g script was the problem and unfortunately didn't work for me. Try this and get back to me. I want to know if it worked.
    Luckily for me I am paranoid and backup before I make any changes. I just restored that backup and it's working now.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  8. Junior Droid
    roydroid's Avatar
    Member #
    221207
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Jersey
    Posts
    17
    Phone
    droid 2
    #7
    Just an update -- I started this thread -- but for whatever reason ( I don't know) after two days of having repetitive problems with wifi, now for the last 2 days I can't find any issues. So, maybe I was wrong, maybe there isn't a wifi problem associated with CM7 ( or perhaps it is intermittent)..... anyway, there you go.
  9. Master Droid
    Taegost's Avatar
    Member #
    68820
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tampa Bay, Fl
    Posts
    689
    Liked
    2 times
    Phone
    HTC Rezound
    #8
    I've been having an intermittent issue with the wifi myself. It's existed across the FroYo kernel, Monster kernel, and now with the OTA kernel. Altho at least now I can get it to work again if I go into Settings -> WIreless & Networks and disable wifi through it. It will disable, immediately re-enable itself, and then start working.
    HTC Rezound... Stock for now, with the Tag Home launcher...
    This link here will answer 90% of your issues: Click Me!

    Quote Originally Posted by jntowers
    12 mp camera? are we going to be putting these pictures on billboards?
  10. Master Droid
    Taegost's Avatar
    Member #
    68820
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tampa Bay, Fl
    Posts
    689
    Liked
    2 times
    Phone
    HTC Rezound
    #9
    Well, as an update to this, my wifi won't even turn on now. When I go into Settings, it says "error" right where it would normally say that it's turned off or what network I'm connected to...

    My Droid Does Tapatalk...
    HTC Rezound... Stock for now, with the Tag Home launcher...
    This link here will answer 90% of your issues: Click Me!

    Quote Originally Posted by jntowers
    12 mp camera? are we going to be putting these pictures on billboards?
  11. Droid Ninja
    combatmedic870's Avatar
    Member #
    215306
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Portland OR
    Posts
    1,296
    Liked
    149 times
    Phone
    D1>D2>Inc2>Rez>Nexus>S3>IP5
    #10
    Quote Originally Posted by Taegost View Post
    Well, as an update to this, my wifi won't even turn on now. When I go into Settings, it says "error" right where it would normally say that it's turned off or what network I'm connected to...

    My Droid Does Tapatalk...
    Reflash the rom. Do a full wipe,data and everything.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
    Nexus 7 2 4.3 PA
    Unlocked and ROM'ed Note 3!!!!!
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. WiFi Problems
    By JoeSchmuck in forum Droid X Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2011, 04:32 AM
  2. Wifi problems
    By basr in forum Motorola Droid Pro
    Replies: 7
    Last Post: 03-05-2011, 07:57 PM
  3. wifi problems
    By ReyZero in forum Droid 2 Tech Issues
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2010, 12:08 PM
  4. Wifi problems
    By roberj13 in forum Android General Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 01-17-2010, 09:14 AM
  5. Wifi problems or just me?
    By altjx in forum Motorola Droid
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2009, 06:15 PM

Search tags for this page

cm7 can't connect to wifi
,
cm7 fix problem
,

cm7 wifi

,

cm7 wifi fix

,

cm7 wifi issues

,
cm7 wifi sorunu
,
cyanogenmod wifi error
,
fix wifi cm7
,
websites won't load on wifi cm7
,
wifi not connecting cm7
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+