DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Unable to dial *228 to update

  1. Theme Developer
    yakitori's Avatar
    Member #
    114890
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    DFW Texas
    Posts
    2,591
    Liked
    90 times
    Twitter
    THE_Yakitori
    Phone
    TBolt, D1
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #1

    Unable to dial *228 to update

    I am unable to update roaming capabilities using 228 feature.

    Why is this? Is it because I am not on verizon wireless network now? My network shows Chevy ss 4.7 network.

    Whats up with that...my reception sucks in my house. AND outside. I am in a urban area where my verizon wireless signal strenth is amazing and always 3g.
  2.  
     
     
     
  3. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #2
    Chevy's good but I don't think he has his own network.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  4. Developer Relations
    tp7six's Avatar
    Member #
    61666
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    11,512
    Liked
    361 times
    Twitter
    DroidForums
    Phone
    [MDK] S4
    Premium Member
    #3
    That's just a custom ERI Banner, in ChevyNo1 tools you can change that to say whatever you like---

  5. Theme Developer
    yakitori's Avatar
    Member #
    114890
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    DFW Texas
    Posts
    2,591
    Liked
    90 times
    Twitter
    THE_Yakitori
    Phone
    TBolt, D1
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #4
    oh...ok...lol. I feel dumb now. It was just my signal strength. I was able to once I went to the kids soccer game lol.

    I guess it would be cool to change the network name to my name though. lol.
  6. Developer Relations
    tp7six's Avatar
    Member #
    61666
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    11,512
    Liked
    361 times
    Twitter
    DroidForums
    Phone
    [MDK] S4
    Premium Member
    #5
    The yakitori network, that has a nice ring to it...I am glad you got it figured out

  7. Theme Developer
    yakitori's Avatar
    Member #
    114890
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    DFW Texas
    Posts
    2,591
    Liked
    90 times
    Twitter
    THE_Yakitori
    Phone
    TBolt, D1
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #6
    lol...yeah. I cant figure out how to change it though.
  8. Developer Relations
    tp7six's Avatar
    Member #
    61666
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    11,512
    Liked
    361 times
    Twitter
    DroidForums
    Phone
    [MDK] S4
    Premium Member
    #7
    Let me see if I remember

    Settings

    ChevyNo1 tools

    Network Banner

    Try That

  9. Theme Developer
    yakitori's Avatar
    Member #
    114890
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    DFW Texas
    Posts
    2,591
    Liked
    90 times
    Twitter
    THE_Yakitori
    Phone
    TBolt, D1
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #8
    its not there. are you sure its on ss4.7? Or was is previous versions.
  10. Senior Droid
    mrpotatohead99's Avatar
    Member #
    57248
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    132
    Phone
    Motorola Droid 2 A955
    #9
    Haha. This forum was amusing. We all have funny little freak out's. Lol. It's definitely in SS 4.7. Go to "Settings" --> "ChevyNo1's Tools" --> and then look for like banner customization or something like that. Then you should see an option to change banner text. Hope that helps!
    Phone: Droid 2 High Res 580 x 1032 Screen DPI: 190 ROM: Liberty 2.0.1 for D2
    Kernel: Stock Non-Overclocked Baseband: Stock Recovery: ClockworkMod 2.5.0.8
    Quadrant Score: 1442

    Check out my tutorial on how to increase your Droid's screen "resolution!" Works with any Android phone as well!
  11. Developer Relations
    tp7six's Avatar
    Member #
    61666
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    11,512
    Liked
    361 times
    Twitter
    DroidForums
    Phone
    [MDK] S4
    Premium Member
    #10
    Yeah, it's there...you can also change the color of it as well as some other tweaks

    You do see ChevyNo1 tools right ?

    What are some of the options in the tools ?

Page 1 of 3 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Unable To Update Droid X to Froyo 2.2
    By rancid1 in forum Droid X Hacks
    Replies: 24
    Last Post: 08-10-2010, 12:30 PM
  2. Unable to get firmware update
    By ronzony1 in forum Android Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2010, 12:13 PM
  3. Unable to get firmware update
    By ronzony1 in forum Rescue Squad Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2010, 12:11 PM
  4. Unable to get firmware update
    By ronzony1 in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2010, 11:57 AM
  5. Unable to update Maps
    By jnev in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-19-2010, 10:06 AM

Search tags for this page

can't dial *228

,
can't dial *228 on iphone
,

can't dial *228 on iphone 5

,
cant call *228
,

unable to dial *228

,
unable to update roaming capabilities
,

unable to update roaming verizon

,

verizon can't dial *228

,

verizon unable to update roaming capabilities

,
why cant i dial *228
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+