DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Odd problem with restoring (nandroid), SetCPU and Terminal Emulator

  1. Master Droid
    Coolsaber57's Avatar
    Member #
    24726
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    347
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Odd problem with restoring (nandroid), SetCPU and Terminal Emulator

    So, I tried (and failed) to use Ninjamorph to edit my Framework-res.apk to switch out some battery icons and subsequently had to restore my nandroid backup.

    However, both SetCPU and Terminal Emulator came up as "not installed on your phone".

    I thought at first that it was because they were on the SD card, but I looked at others that were installed there and they didn't have a problem.

    I was able to uninstall SetCPU and reinstall from the market, but Terminal emulator shows up as installed, even though the apk is no longer there.

    Any ideas on what's going on?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    Coolsaber57's Avatar
    Member #
    24726
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    347
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    Quote Originally Posted by Coolsaber57 View Post
    So, I tried (and failed) to use Ninjamorph to edit my Framework-res.apk to switch out some battery icons and subsequently had to restore my nandroid backup.

    However, both SetCPU and Terminal Emulator came up as "not installed on your phone".

    I thought at first that it was because they were on the SD card, but I looked at others that were installed there and they didn't have a problem.

    I was able to uninstall SetCPU and reinstall from the market, but Terminal emulator shows up as installed, even though the apk is no longer there.

    Any ideas on what's going on?
    Wow, how weird. I uninstalled it using Launcherpro's drag and hold option, then went into Android's Manage applications and uninstalled it...again....but it still showed up as installed in the market. So I went into my SimplyStunning folder, found the .apk and installed it from there and it works.

    Seriously weird.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Does anyone have the terminal Emulator APK?
    By mkarolian in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2010, 02:34 PM
  2. help with terminal emulator
    By vm2001 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 12
    Last Post: 04-12-2010, 12:27 AM
  3. Help with terminal emulator!
    By SilverSS/SC in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2010, 09:07 AM
  4. Help with terminal emulator
    By woodyman in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2010, 07:02 PM
  5. Terminal Emulator
    By tony1208 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2010, 08:25 PM

Search tags for this page

android terminal emulator commands set cpu
,
how do i delete a terminal emulator from my incredible 2
,
how to delete terminal emulator from my droid
,
how to remove terminal emulator from droid
,
nandroid res
,
nandroid restores framework res right?
,
set cpu emulatore
,
setcpu installation fails
,
setcpu-and.market
,

terminal emulator apk

,
terminal emulator apk commands cpu
,
terminal emulator set cpu
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+