DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Swype problem

  1. Master Droid
    jbrock98's Avatar
    Member #
    50526
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    615
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Swype problem

    Swype just stops working randomly, I have to uninstall and reinstall to get it to work, this has happened on other froyo roms but seems to be more frequent on 4.4, is this a swype problem?

    Sent from my Simply Stunning Droid using Tapatalk
    Go Vols!!! follow@jbrock98
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    Hiroshika's Avatar
    Member #
    84923
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    61
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #2
    Theres a reason its swype beta...



    Sent from my Droid using Tapatalk
  4. Junior Droid
    Droman's Avatar
    Member #
    16419
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Phone
    Samsung Galaxy
    #3
    you should try SlideIT which is on the Market for 6 months
  5. Senior Droid
    djrakun's Avatar
    Member #
    34481
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    118
    Phone
    motorola droid
    #4
    You probably don't need to install/uninstall. Go to language and keyboard settings and check the swype button. That happens to me from time to time.

    I don't think slideIT has a free download option so you can't try it out to see if you like it. You'll just have to take everyone's word that it is as good as swype, minus this annoying bug
    miui 1.3.28, slayher 1.1 LV kernel
  6. Senior Droid
    91LudeSiT's Avatar
    Member #
    85521
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    GA
    Posts
    113
    Phone
    Moto Droid X
    #5
    I don't have said bug are you using the latest beta.
  7. Senior Droid
    Jester6x's Avatar
    Member #
    30782
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    151
    Liked
    3 times
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    I was thinking of installing this, but heard some mixed reviews since its a beta. 91LudeSiT you said you didn't have that issue, what version are you using and where can I download it?

    Thanks
  8. Droid
    Quantify's Avatar
    Member #
    66860
    Join Date
    May 2010
    Posts
    64
    Phone
    Motorola Droid
    #7
    Quote Originally Posted by 91LudeSiT View Post
    I don't have said bug are you using the latest beta.
    I am also using swype, no bugs at all. Love this keyboard!

    Sent from my Droid using Tapatalk
  9. Senior Droid
    91LudeSiT's Avatar
    Member #
    85521
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    GA
    Posts
    113
    Phone
    Moto Droid X
    #8
    Quote Originally Posted by Jester6x View Post
    I was thinking of installing this, but heard some mixed reviews since its a beta. 91LudeSiT you said you didn't have that issue, what version are you using and where can I download it?

    Thanks
    I am using the latest beta, but if you don't have a beta account you can't install it. It asks for your username and pass when you install it.
  10. Master Droid
    jbrock98's Avatar
    Member #
    50526
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    615
    Phone
    Motorola Droid
    #9
    My last version ran out then I got the new one droid-life put on their page, I know its beta but I never had a problem w/ the last version, oh and how do ppl get the swype application in their app drawer? I see the swype icon in the app drawers on some screen shots, I've got the swype file in a folder along w/ other app's apks, I just click on it and open app manager and install, I've always done this

    Sent from my Simply Stunning Droid using Tapatalk
    Go Vols!!! follow@jbrock98
  11. Senior Droid
    dclutter1's Avatar
    Member #
    63936
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    209
    Phone
    Fascinate-Superclean 2.8
    #10
    Next time, before you reinstall it, try long pressing on a text entry box and select input method. Then select the default keyboard, then do that again and select swype. I had been reinstalling too until the other day when I tried this, pretty much by accident, and it worked. It wasnt on this rom but it still might work for you. Worth a try.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Swype Problem
    By brando56894 in forum Android Applications
    Replies: 6
    Last Post: 06-28-2010, 07:57 AM
  2. Please help! Swype problem
    By jackman3294 in forum Android Applications
    Replies: 3
    Last Post: 05-17-2010, 09:08 AM
  3. Swype problem
    By tu3218 in forum Android Applications
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2010, 08:15 PM
  4. Swype problem
    By gauge in forum Android Applications
    Replies: 8
    Last Post: 03-23-2010, 02:14 PM
  5. Swype problem
    By LMac8806 in forum Android Applications
    Replies: 10
    Last Post: 03-11-2010, 09:47 AM

Search tags for this page

android swype problem
,
android swype problemi
,
lightning rom android swype not working
,
litening rom 2.0 swype
,
no swype on simply stunning
,
swype droid problem
,
swype for android not working
,

swype for droid not working

,
swype lightning rom
,
swype working randomly
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+