DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: How do i uncheck "Lock Home in Memory"?

  1. Master Droid
    BrUhNiGGs's Avatar
    Member #
    199499
    Join Date
    May 2011
    Location
    San Francisco, —————— California
    Posts
    758
    Liked
    6 times
    Phone
    Galaxy Nex΅s
    #1

    How do i uncheck "Lock Home in Memory"?

    So im using v6 supercharger script and i need to uncheck lock home in memory so the bulletproof launcher can take place and reduce lag. But i cant because its greyed out in the Chevy Tools and says its unselectable because of HOME_APP_ADJ=1. So i heard it works if u put a # sign in front of it in the build.prop but it didnt work. So i tried deleting the whole line and it still didnt work. What am i doing wrong? Please help!

    Sent from my Droid using Tapatalk
    Samsung Galaxy SIII - TW 4.1.2 VRBMF1
    Running JellyBeans Builds
    • Just Smooth...
    LeanKernel 3.0 EXP
    • Incredibly Awesome •
    ———————————Direct Injected——————————

  2.  
     
     
     
  3. Droid
    gerend's Avatar
    Member #
    48348
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    People's Republic of California
    Posts
    41
    Liked
    1 times
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    I believe you have to reboot to see it take effect.
  4. Senior Droid
    Pleirosei's Avatar
    Member #
    190875
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    171
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #3
    Hey man. Where did you make the change? Extract the file to your pc and make the change in a text editor on your pc. Then save the file to your pc. After that copy the file to root of your sd and then use root explorer to copy that file to your system folder.

    Sometimes it won't work if you edit the file directly on the phone in its normal location because there is another type of build file dorectly listed under it that is auto generating a correction to the original.

    Sent from my Droid using DroidForums

    Sent from my Droid using DroidForums
  5. Master Droid
    BrUhNiGGs's Avatar
    Member #
    199499
    Join Date
    May 2011
    Location
    San Francisco, —————— California
    Posts
    758
    Liked
    6 times
    Phone
    Galaxy Nex΅s
    #4
    I put it behind the "ro" part it looked like this #ro.HOME_APP_ADJ=1
    Doesnt work. I tried editing it through my computer. And it still doesnt work. Wtf....

    Sent from my Droid using Tapatalk
    Samsung Galaxy SIII - TW 4.1.2 VRBMF1
    Running JellyBeans Builds
    • Just Smooth...
    LeanKernel 3.0 EXP
    • Incredibly Awesome •
    ———————————Direct Injected——————————

  6. Droid Ninja
    metalspring's Avatar
    Member #
    158915
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    hermitage, pa
    Posts
    2,231
    Liked
    99 times
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #5
    Did you do it to the build.prop found directly in /system? Chevy has a backup original one in /system/bin I believe...changing that one would do nothing, it has to be the one directly in /system
    And be sure to save it (root explorer should make another file build.prop.bak as a backup)
    And you must reboot to see the changes

    Sent from my Droid using DroidForums
    My cMetal 11.0 rom for the verizon galaxy nexus

    Phone- The GALAXY NEXUS LTE a​ll the
    Rom- My own cMetal 11.0 rom (linaro enhanced cm-11.0)
    Kernel- ASKP or my modified mpokang v10 superram kernel
    previous phone the trusty ol' droid 1
  7. Master Droid
    BrUhNiGGs's Avatar
    Member #
    199499
    Join Date
    May 2011
    Location
    San Francisco, —————— California
    Posts
    758
    Liked
    6 times
    Phone
    Galaxy Nex΅s
    #6
    Yea i did the one from system/ i just found out that it only worked for me after i unsupercharged. So this doesnt work when i am supercharged... I dnt get it..

    Sent from my Droid using Tapatalk
    Samsung Galaxy SIII - TW 4.1.2 VRBMF1
    Running JellyBeans Builds
    • Just Smooth...
    LeanKernel 3.0 EXP
    • Incredibly Awesome •
    ———————————Direct Injected——————————

  8. Master Droid
    kingsway8605's Avatar
    Member #
    79936
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    478
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #7
    Quote Originally Posted by BrUhNiGGs View Post
    So im using v6 supercharger script and i need to uncheck lock home in memory so the bulletproof launcher can take place and reduce lag. But i cant because its greyed out in the Chevy Tools and says its unselectable because of HOME_APP_ADJ=1. So i heard it works if u put a # sign in front of it in the build.prop but it didnt work. So i tried deleting the whole line and it still didnt work. What am i doing wrong? Please help!

    Sent from my Droid using Tapatalk
    The programming part of me says to try HOME_APP_ADJ=0. No idea if this will fix your problem though.

    Put the line you deleted back before typing this and I wouldn't comment out whole lines using # in the future (it is the same as deleting it).

    Sent from my ADR6350 using Tapatalk
    Last edited by kingsway8605; 08-20-2011 at 05:18 PM.
  9. Master Droid
    BrUhNiGGs's Avatar
    Member #
    199499
    Join Date
    May 2011
    Location
    San Francisco, —————— California
    Posts
    758
    Liked
    6 times
    Phone
    Galaxy Nex΅s
    #8
    Omg dude thnx. Changin it to HOME_APP_ADJ=0 worked!

    Sent from my Droid using Tapatalk
    Samsung Galaxy SIII - TW 4.1.2 VRBMF1
    Running JellyBeans Builds
    • Just Smooth...
    LeanKernel 3.0 EXP
    • Incredibly Awesome •
    ———————————Direct Injected——————————

  10. -iD
    -iD is offline
    Senior Droid
    -iD's Avatar
    Member #
    129308
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    219
    Liked
    2 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #9
    Manually setting it to zero isn't really bulletproof. Iirc, zep sets it to 2 with other foreground apps at 3.

    Instead of editing the build.prop file, look for what's resetting it in the first place. I bet there's some "tweak" file in etc/init.d that resets it. Look through there and if u find it comment out THAT line, reboot and run the supercharger script again. That may fix your problem.

    Sent from my DROID using Tapatalk
    GNex, stock (but that won't last long i'm sure!)
    Finally a worthy successor to the D1
  11. Droid Ninja
    metalspring's Avatar
    Member #
    158915
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    hermitage, pa
    Posts
    2,231
    Liked
    99 times
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #10
    There shouldn't be any script in init.d that resets that...all I did was put a # in front of that line, reboot and it worked perfectly

    supercharged modified simply stunning 5.5 w/turbocharged 3g
    Chevyno1 ulv 1.25GHz w/ kickasskernel tweaks
    honeycomb 3D theme
    19.8 linpack score
    My cMetal 11.0 rom for the verizon galaxy nexus

    Phone- The GALAXY NEXUS LTE a​ll the
    Rom- My own cMetal 11.0 rom (linaro enhanced cm-11.0)
    Kernel- ASKP or my modified mpokang v10 superram kernel
    previous phone the trusty ol' droid 1
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. My Droid say "Text message memory full" and it isn't.
    By japaine47 in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2011, 12:44 PM
  2. "Use GPS satellites" under My Location will not UNCHECK!
    By dnap941 in forum Droid X Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2011, 06:58 PM
  3. Memory Loss by "Dinoroar Interactive" ( iphone/ipad/android)
    By shanawar in forum Android Applications
    Replies: 0
    Last Post: 12-15-2010, 05:03 AM
  4. Can You Put The Home Screen "Big Clock" Onto the Secondary Home Screens?
    By pdmike in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 09-02-2010, 11:24 PM
  5. ~*~Amazing New Lock Screen "Clear Lock"~*~
    By Corinacakes in forum Android Applications
    Replies: 10
    Last Post: 06-04-2010, 02:01 PM

Search tags for this page

android lock home in memory
,
home launcher is locked in memory
,
home locked in memory
,
is home is locked in memory
,
is home locked in memory
,
launcher is locked in memory
,
launcher locked in memory
,

lock home in memory

,

lock home in memory android

,
lock launcher in memory
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+