DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53

Thread: Update available....mine won't update but it is there

  1. Junior Droid
    y0bailey's Avatar
    Member #
    196541
    Join Date
    May 2011
    Posts
    16
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Update available....mine won't update but it is there

    Anyone tried or seen the update yet? I tried installing and got an update error IP_PREVIOUS_UPDATE_FAILED. I unrooted, installed the crapware back, etc.
  2. Junior Droid
    cedge100's Avatar
    Member #
    203821
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #2

    Update?

    What sort of update?
  3. Droid Newbie
    BigNick73's Avatar
    Member #
    211498
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Phone
    Casio Commando
    #3
    It's a system update, I'm getting same error
  4. Junior Droid
    cedge100's Avatar
    Member #
    203821
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #4
    I cannot access the system update area.

    Will I have to unroot?
  5. Droid Newbie
    BigNick73's Avatar
    Member #
    211498
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Phone
    Casio Commando
    #5
    shouldn't, im rooted and access it fine
  6. Droid Newbie
    BigNick73's Avatar
    Member #
    211498
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Phone
    Casio Commando
    #6
    Mines updating now just had to unfreeze all the bloatware
  7. Junior Droid
    y0bailey's Avatar
    Member #
    196541
    Join Date
    May 2011
    Posts
    16
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #7
    Let me know if it goes through. I haven't seen anyone confirm it getting completed yet. I also haven't seen a changelog.
  8. Junior Droid
    ehaynes078's Avatar
    Member #
    200704
    Join Date
    May 2011
    Posts
    18
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #8
    Just completed update, went through fine. Phone is rooted, all I did was unfreeze all bloatware and updated. Newer to this, so I dont know what was all included i update package. Tried to log on to superuser and it booted it off am trying to reinstall superoneclick now.
    Last edited by ehaynes078; 07-16-2011 at 10:48 AM.
  9. Junior Droid
    ehaynes078's Avatar
    Member #
    200704
    Join Date
    May 2011
    Posts
    18
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #9
    Redid SOC and all files on my sd card wouldnt open, I clicked on titianum and opened it then exited and all apps seem to be working now, only quick change noticed is color of power control widget there a light blue now. Ill keep looking to see what else seems different.
  10. Junior Droid
    toddb88's Avatar
    Member #
    168251
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Phone
    Casio Gz'One Commando
    #10
    Got my update. all I've noticed so far is a market update, but, then again I've only had my Commando for a few days. hard to tell what else got better for me.
Page 1 of 6 123 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [ROM][3/4/11] DarkREVENGE v3.0 Beta- UPDATE: CWR prob fixed! Big update! [EB01]
    By TAPOUT27 in forum Samsung Fascinate Development
    Replies: 8
    Last Post: 03-23-2011, 10:51 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-19-2011, 01:18 PM
  3. Problem with gps after ea28 update and/or google maps update?
    By fordee11 in forum Samsung Fascinate
    Replies: 27
    Last Post: 02-11-2011, 07:35 PM
  4. Did the moto droid 2.2 ota update include the radio update?
    By chaosz3ro in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2010, 12:07 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-31-2010, 06:24 PM

Search tags for this page

casio c771 software update
,

casio commando bootloader

,
casio commando firmware
,

casio commando update failed

,

casio commando won't update

,

casio commando wont update

,
casio g'zone commando wont update
,
commando update failed
,
commando wont update
,
ip previous update failed
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+