DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Commando boot looping...help

  1. Junior Droid
    72thing's Avatar
    Member #
    205352
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Georgia
    Posts
    6
    Phone
    Casio G'zOne Commando C771
    #1

    Commando boot looping...help

    My Commando is rooted using Super One Click. I've frozen and backed up most of the bloatware using Titanium Pro. When I got to Youtube app, I accidentally deleted it. No big deal, I thought, I'll just restore using the last backup. I clicked restore and it sat there forever, still saying it was restoring Youtube. After a while, I powered off the phone not realizing it was still in the process of restoring. Now, when I try to power up, it goes to the Gz'one screen for a bit, then powers off and repeats. Battery removal is the only way to power it down, but it still won't power up.

    What are my options to resolve this? I need help! Thanks.
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    72thing's Avatar
    Member #
    205352
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Georgia
    Posts
    6
    Phone
    Casio G'zOne Commando C771
    #2
    Alright, after some research, I cannot find a way to enter recovery when the phone is powered off. According to what I read, there isn't a way!

    Interesting "Security" on Commando - Android Forums

    So, as bad as I hated to, I went back to Verizon and got a new phone since I'd only had it for 8 days.

    Alright guys, I'm the one who has to live with my decision, so don't chastise me because of what I did. Anyway, now that I have my new phone, I'm very reluctant to root it unless I know there's a way to reverse , or return it back to stock. I know the brick was probably my fault, due to powering off phone when Ti Backup was restoring the YouTube app...But who knew that would brick it? Lesson learned on my part.
  4. Droid
    ecgRN's Avatar
    Member #
    201238
    Join Date
    May 2011
    Posts
    49
    Liked
    1 times
    Phone
    Bombproof Android
    #3
    What did Verizon have to say about the rooted phone?
  5. Junior Droid
    72thing's Avatar
    Member #
    205352
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Georgia
    Posts
    6
    Phone
    Casio G'zOne Commando C771
    #4
    There was no way to tell. It was stuck at the "Gz'One" startup logo where it would stay for a minute, then it would say "Starting Up", the animated status bar would move, then phone would power off and the whole process would repeat.
  6. Droid
    ecgRN's Avatar
    Member #
    201238
    Join Date
    May 2011
    Posts
    49
    Liked
    1 times
    Phone
    Bombproof Android
    #5
    Soooo....you didn't have to pay for the second one? Exchange for defective device?
  7. Junior Droid
    72thing's Avatar
    Member #
    205352
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Georgia
    Posts
    6
    Phone
    Casio G'zOne Commando C771
    #6
    That's correct.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Boot Looping Help Me!
    By CC268 in forum Samsung Fascinate
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2011, 07:43 PM
  2. Help? What causes boot-looping? Here's my experience.
    By Rento in forum Rescue Squad Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2011, 03:57 AM
  3. Boot looping help! Please I'm scared!
    By JasonPurp in forum Droid Rooted Help
    Replies: 20
    Last Post: 10-23-2010, 08:11 AM
  4. ut oh... boot looping...
    By drek in forum Bugless
    Replies: 8
    Last Post: 06-02-2010, 03:16 PM
  5. Boot Looping
    By B Unit in forum Rescue Squad Help
    Replies: 16
    Last Post: 06-02-2010, 09:57 AM

Search tags for this page

casio c771 will power up but wont load
,

casio commando safe mode

,

casio commando stuck in boot loop

,
casio commando won't boot
,

casio commando wont boot up

,

casio commando wont turn on

,

casio g'zone commando wont turn on

,
casio g'zone won't turn on
,
casio gz one stuck in load up cycle
,
verizon gzone bootloop
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+