DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Master Reset

  1. Junior Droid
    frodoz737's Avatar
    Member #
    202528
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    13
    Phone
    Commando, Revolution
    #1

    Master Reset

    I have read most of the posts hear and other sites about the Commando, called Verizon, ect...

    First question...If I root, remove VZ sw and de-bing this phone, can I do a Master Reset, with or without VZs help, back to original out of box condition, and "how"? This is just in case something goes wrong, I do not like the results, or the phone must be sent in for warranty issues. Never had a smartphone before, let alone an Android. Thanks.
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    slimjimmy75's Avatar
    Member #
    199264
    Join Date
    May 2011
    Posts
    19
    Liked
    2 times
    Phone
    G'zone Casio CommandoUNRooted
    #2
    If you rename the apps from apk to bak, I think it is, with root explorer they will disappear. If you name them back they will re appear I've read. And I think you can un-root if you use super one click although I haven't tried it. Not sure if vz can tell you did all that. Good luck

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-22-2011, 03:26 PM
  2. Droid freezes during factory reset & hard reset
    By cboling99 in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2010, 04:48 AM
  3. What happens to Shazam if I master reset?
    By lissa2882 in forum Android Forum
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2010, 11:43 PM
  4. Screen went black..need to master reset?
    By Chief Ba in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2010, 12:00 PM
  5. Master list of ROM's?
    By Amall in forum Android Hacks and Help
    Replies: 14
    Last Post: 01-03-2010, 05:46 PM

Search tags for this page

casio commando hard reset

,

casio g'zone commando hard reset

,
factory reset gzone commando
,

hard reset casio commando

,

hard reset commando

,
hard reset on casio commando
,
how to hard reset casio commando
,
how to reset casio commando
,

master reset casio commando

,
master reset droid
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+