DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Bugless Beast installation problems Droid

  1. Junior Droid
    blkhwk's Avatar
    Member #
    133536
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Spacecoast
    Posts
    10
    Phone
    Moto Droid
    #1

    Bugless Beast installation problems Droid

    Tried to install bugless beast and I watched a how to video that says coming from Cyanogen you dont need to wipe cache and data so I didn't. The phone then turned off then on and installed. Then the problem came. The droid "eye" and the word droid keep flashing and this goes on and on. Removed the battery. Tried a soft reset. Any other ideas? I can't get back into my phone.
  2.  
     
     
     
  3. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #2
    Go back into recovery and wipe data and cache, install, and reboot.

    Quote Originally Posted by blkhwk View Post
    Tried to install bugless beast and I watched a how to video that says coming from Cyanogen you dont need to wipe cache and data so I didn't. The phone then turned off then on and installed. Then the problem came. The droid "eye" and the word droid keep flashing and this goes on and on. Removed the battery. Tried a soft reset. Any other ideas? I can't get back into my phone.


    Sent from my Droid using DroidForums app (free in market)
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  4. Junior Droid
    blkhwk's Avatar
    Member #
    133536
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Spacecoast
    Posts
    10
    Phone
    Moto Droid
    #3
    how do I get back into recovery is my question. thanks for the quick reply

    Quote Originally Posted by Droid DOES!! View Post
    Go back into recovery and wipe data and cache, install, and reboot.

    Quote Originally Posted by blkhwk View Post
    Tried to install bugless beast and I watched a how to video that says coming from Cyanogen you dont need to wipe cache and data so I didn't. The phone then turned off then on and installed. Then the problem came. The droid "eye" and the word droid keep flashing and this goes on and on. Removed the battery. Tried a soft reset. Any other ideas? I can't get back into my phone.


    Sent from my Droid using DroidForums app (free in market)
  5. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #4
    Power your phone off. Now slide it open, press and hold X, turn phone back on (still holding X), once the M logo comes on, you can let go of the power key. Blue letters are SPRecovery, green are Clockwork.

    Quote Originally Posted by blkhwk View Post
    how do I get back into recovery is my question. thanks for the quick reply

    Quote Originally Posted by Droid DOES!! View Post
    Go back into recovery and wipe data and cache, install, and reboot.

    Quote Originally Posted by blkhwk View Post
    Tried to install bugless beast and I watched a how to video that says coming from Cyanogen you dont need to wipe cache and data so I didn't. The phone then turned off then on and installed. Then the problem came. The droid "eye" and the word droid keep flashing and this goes on and on. Removed the battery. Tried a soft reset. Any other ideas? I can't get back into my phone.


    Sent from my Droid using DroidForums app (free in market)


    Sent from my Droid using DroidForums app (free in market)
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  6. Junior Droid
    blkhwk's Avatar
    Member #
    133536
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Spacecoast
    Posts
    10
    Phone
    Moto Droid
    #5
    thank you very much..i have a phone again AND its running BB
  7. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by blkhwk View Post
    thank you very much..i have a phone again AND its running BB
    No problem! That's what we're here for.
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Bugless Beast v0.5 Rom Installation Problem
    By SideshowTony in forum Bugless
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2010, 06:53 PM
  2. Installation of Bugless Beast
    By snootyartist in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2010, 03:47 PM
  3. Bugless Beast V0.4 theme installation help
    By REALIZE in forum Bugless
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2010, 02:02 AM
  4. Problems with Bugless Beast
    By hondaguy520 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 7
    Last Post: 02-23-2010, 01:38 PM
  5. Bugless beast 7.5 problems???????
    By GOON in forum Android Hacks and Help
    Replies: 34
    Last Post: 02-15-2010, 12:50 AM

Search tags for this page

beast installation

,

bugless beast cannot install from market

,

bugless beast install droid

,

bugless beast what to wipe

,

can't get bugless beast to install

,

can't install bugless beast

,

cant install bugless

,

wipe data and cache before bugless beast install?

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+