DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Anybody else still using BB v0.3? GPS doesn't work on v0.4

  1. Junior Droid
    vivekmano's Avatar
    Member #
    71591
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Question Anybody else still using BB v0.3? GPS doesn't work on v0.4

    Am I the only person who's still using BB v0.3? For some reason, BB v0.4 gives me problems with my GPS signal, for Maps and for Navigation.

    With BB V0.3, the GPS pulls up my location instantly, whereas with BB v0.4 it keeps trying then finally fails/gives up.

    I'm not using any overclocking kernels and have tried out Sapphire and UD, only to come back to BB v0.3 because of it's stability, battery life, and instant-GPS-location (main driver). Whenever I've tried out other roms (even within the BB family), I've wiped data/cache 3x.

    My status:
    BB v0.3
    Stock Theme
    Stock Kernel (600Mhz)

    (As a side note, WiFi doesn't work with any of these kernels, and after reading up on both the droidforums and motorola users forums, have just given up on that issue altogether.)
  2.  
     
     
     
  3. Droid Sensei
    ilikemoneygreen's Avatar
    Member #
    56291
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    AZ, Superstition MTNs!
    Posts
    2,586
    Liked
    206 times
    Phone
    OG D1/G-Nex
    #2
    .4 gps works great for me. i use it constantly.
    Turtle bit me.I thought they were slow....they snap so fast. ................. <3
  4. Master Droid
    bendystrawboy's Avatar
    Member #
    72121
    Join Date
    May 2010
    Posts
    797
    Liked
    3 times
    Phone
    droid
    #3
    Never had a problem, a lot of people didn't enable location services which were off by default when I loaded .4
  5. Junior Droid
    vivekmano's Avatar
    Member #
    71591
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    Thanks for the feedback guys. I guess I'll just cross my fingers that v0.5 fixes the issue for my phone.
  6. Senior Droid
    grimloktt's Avatar
    Member #
    54481
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    222
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #5
    Using .4 here with no problems. Did u do the wipe thing three times?

    Sent from my Droid using Tapatalk
  7. Junior Droid
    vivekmano's Avatar
    Member #
    71591
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    Yep, wiped data/cache 3x. Just wanted to know if anybody else had the same issues... guess it's just a weird hardware thing.
  8. Junior Droid
    rollo's Avatar
    Member #
    67884
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Phone
    Motorola Droid
    #7
    Quote Originally Posted by vivekmano View Post
    Yep, wiped data/cache 3x. Just wanted to know if anybody else had the same issues... guess it's just a weird hardware thing.
    I had the same issue you're referring to initially and some others (suspect it's buried in the .4 release thread) did as well. I dropped .4 on again and it was fine after a bit.
  9. Junior Droid
    vivekmano's Avatar
    Member #
    71591
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Phone
    Motorola Droid
    #8
    thanks for the tip. just re-install without wiping data/cache right?
  10. Junior Droid
    rollo's Avatar
    Member #
    67884
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Phone
    Motorola Droid
    #9
    Quote Originally Posted by vivekmano View Post
    thanks for the tip. just re-install without wiping data/cache right?
    That's what I would do, though I'd definitely do a full backup first.

    GL!
  11. Junior Droid
    davekay's Avatar
    Member #
    98708
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Phone
    Motorola Droid
    #10
    I've been having this problem too. Just reinstalled with no improvement.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. GPS suddenly doesn't work
    By lexaevum in forum Android Tech Support
    Replies: 17
    Last Post: 01-05-2012, 04:24 PM
  2. Mic doesn't work sometimes
    By cchhiipp in forum Android General Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 05-18-2011, 01:00 AM
  3. Why doesn't my bootanimation work?
    By raidzero in forum Android General Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 07-08-2010, 10:21 AM
  4. Add button doesn't work
    By nortonsk in forum Android Applications
    Replies: 7
    Last Post: 05-21-2010, 12:03 PM
  5. Alt Key doesn't always work
    By sudermatt in forum Motorola Droid
    Replies: 3
    Last Post: 01-18-2010, 09:44 AM

Search tags for this page

droid 3 gps doesn't work
,

gps doesn't work on droid 3

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+