DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Spare Parts not Working on v0.4

  1. Droid
    bright2018's Avatar
    Member #
    45707
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    46
    Phone
    Motorola Droid X
    #1

    Spare Parts not Working on v0.4

    Anyone else getting a FC when trying to open Spare Parts? Any fixes/solutions? Thanks in advanced!
    Cyanoged DROIDX

    Current: ROM CM7 | Theme MotoBlur

    Previous: ROM Liberty GB v0.8 | Theme Custom Theme by mr_brady
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    droid420's Avatar
    Member #
    65004
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cali Central Valley
    Posts
    78
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    I must say its working fine for me. Im sure you wiped when you flashed?
    Moto Droid Android 2.2
    Bugless Beast V.5
    NexTANG
    P3Droid 1.2GHZ #13
    SetCpu 400MHZ-1.2GHZ
  4. Droid
    bright2018's Avatar
    Member #
    45707
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    46
    Phone
    Motorola Droid X
    #3
    I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.
    Cyanoged DROIDX

    Current: ROM CM7 | Theme MotoBlur

    Previous: ROM Liberty GB v0.8 | Theme Custom Theme by mr_brady
  5. Rescue Squad
    Tallica's Avatar
    Member #
    48266
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Middleboro, MA
    Posts
    3,259
    Liked
    6 times
    Twitter
    Tallica21
    Phone
    GSIII-Rooted
    Premium Member
    #4
    Quote Originally Posted by bright2018 View Post
    I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.
    and you have figured out your problem.

    Pete says in his OP if you have ANY problems after not wiping reinstall after wipe.
  6. Droid
    bright2018's Avatar
    Member #
    45707
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    46
    Phone
    Motorola Droid X
    #5
    Thanks! I was hoping that I would have to wipe, but it's looking like I'm gonna have too. :-(
    Cyanoged DROIDX

    Current: ROM CM7 | Theme MotoBlur

    Previous: ROM Liberty GB v0.8 | Theme Custom Theme by mr_brady
  7. Droid
    droid420's Avatar
    Member #
    65004
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cali Central Valley
    Posts
    78
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    Quote Originally Posted by bright2018 View Post
    Thanks! I was hoping that I would have to wipe, but it's looking like I'm gonna have too. :-(
    I had boot loop problems tell I did a wipe and I was coming from BB V.3
    Moto Droid Android 2.2
    Bugless Beast V.5
    NexTANG
    P3Droid 1.2GHZ #13
    SetCpu 400MHZ-1.2GHZ
  8. Droid
    bright2018's Avatar
    Member #
    45707
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    46
    Phone
    Motorola Droid X
    #7
    Quote Originally Posted by tallica View Post
    Quote Originally Posted by bright2018 View Post
    I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.
    and you have figured out your problem.

    Pete says in his OP if you have ANY problems after not wiping reinstall after wipe.
    I wiped this morning and still had the same problem. This is the only problem I've seemed to have in the past with BB. I've also tried fixing permissions in ROM manager and still no luck. Any more ideas/suggestions would be much appreciated as I love me some BB!
    Cyanoged DROIDX

    Current: ROM CM7 | Theme MotoBlur

    Previous: ROM Liberty GB v0.8 | Theme Custom Theme by mr_brady
  9. Junior Droid
    Surged's Avatar
    Member #
    67527
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Phone
    Motorola Droid
    #8

    Same Issue....

    Ive had the same issue since 0.2 and never got it working.


    I manually installed, deleted and installed market version, and Ive wiped data/cache countless times none of em fix it.

    It worked fine in 1.0 and 1.1... I dont remember using it in 0.1 to know whether it worked then but Ive tried in 0.2, 0.3 and 0.4 and it still FCs.

    Never figured it out and never saw anyone have it not work after a wipe till now so I had just given up.

    Pete's Bugless Beast v0.4
    Chevy's 1.2ghz Kernel
    DroidX Theme
  10. Rescue Squad
    Tallica's Avatar
    Member #
    48266
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Middleboro, MA
    Posts
    3,259
    Liked
    6 times
    Twitter
    Tallica21
    Phone
    GSIII-Rooted
    Premium Member
    #9
    Quote Originally Posted by bright2018 View Post
    Quote Originally Posted by tallica View Post
    Quote Originally Posted by bright2018 View Post
    I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.
    and you have figured out your problem.

    Pete says in his OP if you have ANY problems after not wiping reinstall after wipe.
    I wiped this morning and still had the same problem. This is the only problem I've seemed to have in the past with BB. I've also tried fixing permissions in ROM manager and still no luck. Any more ideas/suggestions would be much appreciated as I love me some BB!
    Wow, don't know. How did you wipe. Unless you've done it you could try what I do every new install:

    adb

    format SYSTEM: x2
    format DATA: x2
    format CACHE: x2
    format BOOT x2

    never had an issue that was install related.
  11. Master Droid
    Captmilk's Avatar
    Member #
    13724
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Erie, PA
    Posts
    388
    Liked
    38 times
    Phone
    Motorola Droid RAZR MAXX HD
    #10
    If there is anything that I've learned in these formus....it's that you must wipe with a new rom........but not with the theme and kernal(right?)
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Spare Parts not working
    By AVELLIN in forum Bugless
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-2010, 05:24 PM
  2. Spare Parts for BB 1.1
    By zerosouls in forum Bugless
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2010, 03:35 PM
  3. Spare Parts
    By lippstuh in forum Android Hacks and Help
    Replies: 12
    Last Post: 02-16-2010, 10:04 AM
  4. Has anyone been able to get SPARE PARTS to work?
    By CBLJazz in forum Android Applications
    Replies: 6
    Last Post: 01-25-2010, 12:52 PM

Search tags for this page

android spare parts not work

,

android spare parts pro not working

,

android spare pro

,

does spare parts work for droid bionic

,

how open spare parts droid x

,

open spare parts on droid

,

spare parts work

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+