DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Cant Get Swype To Work

  1. Senior Droid
    Kdubbjr's Avatar
    Member #
    23974
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    179
    Phone
    Motorola Droid:HK47
    #1

    Cant Get Swype To Work

    Got V.3 and can't get swype to work. Downloaded from the installer over and over and redownloaded the installer. When I install swype I can type but I can't swype. Helpp
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    jhhoffma's Avatar
    Member #
    49873
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    56
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    Try rebooting and then changing back to default keyboard (and actually bringing it up) then changing back to Swype.
  4. Jameshpatterson's Avatar
    Member #
    73116
    Join Date
    May 2010
    Posts
    28
    Phone
    droid
    #3
    Had the same problem. Un installed both installer and app. Cleared cache, rebooted and reinstalled. Works like a champ.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  5. Master Droid
    gszeman's Avatar
    Member #
    56765
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Novi, MI
    Posts
    507
    Phone
    Galaxy Nexus
    #4
    Quote Originally Posted by Jameshpatterson View Post
    Had the same problem. Un installed both installer and app. Cleared cache, rebooted and reinstalled. Works like a champ.

    Sent from my Droid using Tapatalk
    +1 Same thing worked for me.
    Rom: Codename Android 1.0.1
    Kernel: Imo's Lean Minimalistic Experimental

  6. Senior Droid
    SupAll's Avatar
    Member #
    64401
    Join Date
    May 2010
    Posts
    203
    Liked
    3 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #5
    I had the same issue. I uninstalled both, redownloaded the installer, and then reinstalled.
    OG Droid
    GPA17
    1.0 GHz LV by Pete
    ADWLauncher EX

    BootAnimation Mashup - (Droid Shatter-Unstable Core-Cromag Rickman)
  7. Senior Droid
    Kdubbjr's Avatar
    Member #
    23974
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    179
    Phone
    Motorola Droid:HK47
    #6
    Clearin the Cache worked for me. Thanks.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. anyone have a swype apk or themed swype that works??
    By chris420o in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2010, 01:38 PM
  2. Swype doesn't work in Android 2.1
    By babykings in forum Android Applications
    Replies: 35
    Last Post: 06-08-2010, 08:51 PM
  3. Making swype work on boot up
    By GoGators in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2010, 04:37 PM
  4. Swype is amazing also how do gmail accounts work
    By xythil in forum Android General Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 03-19-2010, 11:26 PM
  5. my work website does not work on droid
    By k3ith29 in forum Android Tech Support
    Replies: 17
    Last Post: 02-11-2010, 05:03 PM

Search tags for this page

can't get swype to work

,
can't make swipe on square work
,
getting swype to work on droid
,
how do i get swype to work on my android?
,
how do i get swype to work on my droid
,
how do i make swpye work on my droid razor
,
how to get swipe to work on my android
,
how to get swype to work on phone
,
i can not swype with my droid razor
,
i can't get the swype to work on my galaxy android
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+