DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Apex 2.0 alpha initial bugs

  1. Master Droid
    tb110895's Avatar
    Member #
    126040
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    965
    Liked
    1 times
    Twitter
    tb110895
    Phone
    Droid 2
    #1

    Apex 2.0 alpha initial bugs

    I've had quite a few bugs with the alpha version of this but that's to be expected because well..its an alpha version.

    Just making a quick list here for Fab to find:
    1) there are two camera apps installed and one will randomly start when holding the camera button (blur and AOSP) the AOSP version also does not work correctly. The image is all distorted
    2) my market has had major issues that nobody else seems to have. My apps will not install at all.
    3) there's some blur still in the background that gets annoying like the "set-up" app being a launcher. Or the camera as mentioned above.
    4) there is no haptic feedback for the soft touch buttons
    There are little things that aren't themed like the pop ups and some of the highlights are still blue. Or the pattern unlock still has blue in it as well as some other things
    This isn't a bug but a minor annoyance. Just some major ones I've found. Again, its to be expected in an alpha

    I wish some of the other icons were AOSP as well as some of the other apps like the lockscreen or the contacts +dialer.

    This was just for anyone who wants to use it, and also you can report bugs here for fab to see

    Sent from my DROID2
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    cizzlen's Avatar
    Member #
    49786
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    39
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #2
    I'm experiencing that market issues as well. Flashed it twice on a fresh install but I'm just going to head back to Liberty for now.
  4. Master Droid
    tb110895's Avatar
    Member #
    126040
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    965
    Liked
    1 times
    Twitter
    tb110895
    Phone
    Droid 2
    #3
    It fixed with alpha 2. I dont know what I did. There was an update to the market and on whatever ROM you were on before Apex alpha it was the latest version of the market. When you flashed apex it downgraded the market and broke a file somewhere.
  5. Droid
    cizzlen's Avatar
    Member #
    49786
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    39
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #4
    Oh what I did was did another fresh install of Apex made a backup, restored Liberty > wiped > restored Apex and I'm able to download from the market again. So what's this new update to the market? I haven't heard anything about that...
  6. Master Droid
    tb110895's Avatar
    Member #
    126040
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    965
    Liked
    1 times
    Twitter
    tb110895
    Phone
    Droid 2
    #5
    The market alway gets updated regularly by google. They don't say anything unless its a major update

    Sent from my DROID2
  7. doomedromance's Avatar
    Member #
    32197
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Waianae
    Posts
    71
    Phone
    HTC thunderbolt
    #6
    Do you have Root Explorer? If so go to system/app make sure its mounted r/w and rename "camera.apk" to "camera.apk.bak" and reboot. That should fix it. Then the Blur camera should be the only one. If it works fine then you can delete that camera.apk if you want.

    Quote Originally Posted by tb110895 View Post
    1) there are two camera apps installed and one will randomly start when holding the camera button (blur and AOSP) the AOSP version also does not work correctly. The image is all distorted
    If you don't have Root Explorer do this in Terminal Emulator

    mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system
    cp /system/app/Camera.apk /system/app/Camera.bak
    mount -o ro,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system
    sync

    and then reboot.
    Last edited by doomedromance; 05-04-2011 at 05:17 PM.
  8. Junior Droid
    xust's Avatar
    Member #
    127799
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    22
    Phone
    Droid 2 w/GB of some type!
    #7
    Everything thinks my SD card is full, and it isn't. Any fix for this, or should I just SBF and install Apex 2.0 again?

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 57
    Last Post: 04-28-2011, 11:56 AM
  2. [Need Help] Apex to Liberty to Apex, grrr
    By snstr1 in forum Droid 2 Roms
    Replies: 9
    Last Post: 02-10-2011, 01:19 PM
  3. running apex 1.0.2.2 wanting to upgrade to apex 1.3.1
    By rmaddx43 in forum Droid X Roms
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2010, 09:10 PM
  4. initial help at programming
    By apl3 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2010, 11:51 AM
  5. After the initial notification...
    By oneManWolfpack in forum Android Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2010, 12:23 PM

Search tags for this page

android apex camera app
,

apex 2.0

,
apex 2.0 alpha
,
apex 2.0 alpha 2
,
apex 2.0 blur camera
,
apex 2.0 camera
,
apex 2.0 camera not work
,
apex 2.0 market
,
camera button apex 2.0
,
does the apex have two cameras
,
motorola bionic dialer
,
two camera apps in apex
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+