DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Help skinning Facebook widget

  1. Decepticon
    starscream's Avatar
    Member #
    43264
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    317
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #1

    Help skinning Facebook widget

    im using Cyanogen 5.0.5

    when i try to replace the png file for the widget background it is short on both sides when i run the widget..

    im guessing it has to do with the fact that they are .9.png files but i've tried messing with them in draw9patch and still cant figure it out
    Phones:
    HTC Thunderbolt - Root MikROMS The Perfect Storm ROM
    MOTO DROiD - Root CM7 RC2 OC ChevyNo1 1.25 ulv

    my motto... "If it ain't broken... Fix it till it is"
  2. Decepticon
    starscream's Avatar
    Member #
    43264
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    317
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #2
    BUMP!!

    no one??
    Phones:
    HTC Thunderbolt - Root MikROMS The Perfect Storm ROM
    MOTO DROiD - Root CM7 RC2 OC ChevyNo1 1.25 ulv

    my motto... "If it ain't broken... Fix it till it is"
  3. Junior Droid
    bayer's Avatar
    Member #
    51221
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    6
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #3
    I would also like to know, a smoked glass facebook widget would be awesome
  4. Theme Developer
    bgill55's Avatar
    Member #
    35583
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,346
    Liked
    33 times
    Twitter
    bgill55
    Phone
    D1,DX,N1,Tbolt, Bio,10.1tab
    DroidForums.net Theme Developer
    #4
    Quote Originally Posted by starscream View Post
    im using Cyanogen 5.0.5

    when i try to replace the png file for the widget background it is short on both sides when i run the widget..

    im guessing it has to do with the fact that they are .9.png files but i've tried messing with them in draw9patch and still cant figure it out

    after doing the draw9patch did you recompile the image using eclipse or apacheant?
  5. Decepticon
    starscream's Avatar
    Member #
    43264
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    317
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #5
    Code:
    after doing the draw9patch did you recompile the image using eclipse or apacheant?
    no i didnt.. im not really clear on how to do that.. i have eclipse set up for ADT but could never really understand how to use it
    Phones:
    HTC Thunderbolt - Root MikROMS The Perfect Storm ROM
    MOTO DROiD - Root CM7 RC2 OC ChevyNo1 1.25 ulv

    my motto... "If it ain't broken... Fix it till it is"
  6. Theme Developer
    bgill55's Avatar
    Member #
    35583
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,346
    Liked
    33 times
    Twitter
    bgill55
    Phone
    D1,DX,N1,Tbolt, Bio,10.1tab
    DroidForums.net Theme Developer
    #6
    Quote Originally Posted by starscream View Post
    Code:
    after doing the draw9patch did you recompile the image using eclipse or apacheant?
    no i didnt.. im not really clear on how to do that.. i have eclipse set up for ADT but could never really understand how to use it

    You don't actually need to use the draw9 tool. You can use your favorite photo editing software, whether it be Photoshop, Paint.net or GIMP and you can just add a 1px wide black border where needed and it works just the same.

    Of course if you download the source from cyan's github then you can edit them from there, the source code is unprocessed so it still has the 1px black border around it. To me this is the easiest way to do it, then you don't have to worry about where you place the lines, they are already there.

    but you still need to compile it to work as it should. you will need to set up a project in eclipse, it will then make up files for you to put your images in IE: drawble-hdpi as soon as thats done you export the unsigend app to your desktop and pull the image out of the newly made apk.

  7. Decepticon
    starscream's Avatar
    Member #
    43264
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    317
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #7
    when i try to export i get this:

    Code:
    Android IDE Plug-in
    
    Failed to export facebookwige C:/users/"my name"/facebookwige/bin/facebookwige.apk doesn't exist!
    Phones:
    HTC Thunderbolt - Root MikROMS The Perfect Storm ROM
    MOTO DROiD - Root CM7 RC2 OC ChevyNo1 1.25 ulv

    my motto... "If it ain't broken... Fix it till it is"
  8. Theme Developer
    bgill55's Avatar
    Member #
    35583
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,346
    Liked
    33 times
    Twitter
    bgill55
    Phone
    D1,DX,N1,Tbolt, Bio,10.1tab
    DroidForums.net Theme Developer
    #8
    Quote Originally Posted by starscream View Post
    when i try to export i get this:

    Code:
    Android IDE Plug-in
    
    Failed to export facebookwige C:/users/"my name"/facebookwige/bin/facebookwige.apk doesn't exist!
    Open Eclipse and create a new project. You can name it anything you like, and you can just uncheck defining an activity. This project will automatically generate a res/drawable (or res/drawable-hdpi) folder, in which you will drag and drop graphic.9.png. From here, right click on your project, choose "Android Tools", and "export unsigned android application"



    did you do that?
  9. Droid Ninja
    Jim 777's Avatar
    Member #
    19480
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,271
    Liked
    3 times
    Phone
    See my sig, silly!
    #9
    Quote Originally Posted by bayer View Post
    I would also like to know, a smoked glass facebook widget would be awesome
    I just killed my SG theme to better match the rest of my screens. I think it looks killer, but that's subjective.
    BTW, the stock app with this ROM is a great looking SG version. I'd forward you the apk file but I couldn't tell you anything about the compatibility of it with your ROM.

    Droid Razr
    Custom Dialers for D1
    My broken glass icons: Broken Icons | Android Logo Icons (in progress): Android Icons

  10. Decepticon
    starscream's Avatar
    Member #
    43264
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    317
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #10
    awesome ive figured it out ....FINALLY...

    any idea how to change the font color in the facebook widget?
    Phones:
    HTC Thunderbolt - Root MikROMS The Perfect Storm ROM
    MOTO DROiD - Root CM7 RC2 OC ChevyNo1 1.25 ulv

    my motto... "If it ain't broken... Fix it till it is"
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Need help skinning widgets
    By dro in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2010, 05:33 PM
  2. SmokeGlass Facebook Widget
    By Jim 777 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2010, 11:48 AM
  3. Skinning Widget - Making Transparent Border Question
    By phaze3131 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 9
    Last Post: 03-01-2010, 02:14 AM
  4. Facebook Widget etc...
    By JohnDoeJohnDoes in forum Motorola Droid
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2010, 10:41 AM
  5. Better facebook app/widget?
    By Deano2423 in forum Android Applications
    Replies: 4
    Last Post: 12-25-2009, 01:38 PM

Search tags for this page

android skinning widgets
,
android widget change font color
,
awesome color logos
,

facebook widget apk

,
facebook widget skins
,
facebook widget transparent
,
failed to export apk doesn't exist
,
how to skin widgets android
,

transparent facebook widget android

,
widget de facebook apk
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+