DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Swype issue

  1. Master Droid
    mikeofmikes83's Avatar
    Member #
    55701
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    Phone
    Droid1
    #1

    Swype issue

    OK, downloaded and installed Swype, changed input method and all that jazz. When I go to use it, I can only tap letters to enter them (i.e. like a regular keyboard); when I do the actual swyping motion acrossed letters the phone makes a sound like its entered text, but nothing actually shows up. So...I did the typical things. Cleared data, reinstalled, battery pull, yada yada. Even re-downloaded the apk and tried again, still with the same results. I'm using launcher pro as a home replacement, and my phone's spec are in the sig. Anyone else having this issue?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    mikeofmikes83's Avatar
    Member #
    55701
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    Phone
    Droid1
    #2
    wow, 56 views and not one suggestion, or similar story. In that case, I'm going to take a wile guess and say that for some reason, my rom/kernel may not support swype. Boo.... Anyone else using simply stunning and swype together?
  4. Super Moderator/RS
    dlwhtrose's Avatar
    Member #
    14116
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    God forsaken desert, wishing to be back in Dixie
    Posts
    2,777
    Liked
    3 times
    Phone
    TBOLT / Charge
    Premium Member
    #3
    Yes I have had the same problem. I have emailed the folks at swype but have not heard from them yet. I suspect there is a conflict between their program and 2.2 roms. But I am not completely sure. Sorry I do not have a fix for you but wanted to let you know that you are not alone.
  5. Droid Ninja
    MJ5150's Avatar
    Member #
    18384
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Lacey, Washington
    Posts
    1,040
    Phone
    Droid 1
    #4
    Did you long press on a text box then choose Swype as your input method? Set Swype as your keyboard input method from settings? These questions are not meant to insult you if you have done them, but some people forget about this, so just a friendly reminder.

    -Mike
  6. Master Droid
    mikeofmikes83's Avatar
    Member #
    55701
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    Phone
    Droid1
    #5
    You have no idea how much finding out someone else is having the same problem is a load off of my mind

    I was thinking that, but then I saw someone's sig with a 2.2 rom and swype, so maybe its just this particular rom? I'm pretty sure they where running cyanogen
  7. Master Droid
    mikeofmikes83's Avatar
    Member #
    55701
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    Phone
    Droid1
    #6
    Quote Originally Posted by MJ5150 View Post
    Did you long press on a text box then choose Swype as your input method? Set Swype as your keyboard input method from settings? These questions are not meant to insult you if you have done them, but some people forget about this, so just a friendly reminder.

    -Mike
    I am completely insulted by you extending a helping hand and offering up advice that some people would overlook... :P

    haha just kidding. Yes, I did both of those things. Funny thing about this problem is that the keyboard comes up just fine, but the only way to get it to enter text is to tap the keys like the standard keyboard; the swype motion yeilds a vibration like text is entered, but no text appears in the text field.
  8. Droid Newbie
    MercKing's Avatar
    Member #
    90250
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Phone
    Incredible
    #7
    I'm having this problem on my incredible. Then it says my trial has expired and to upgrade. Dunno what to do.
  9. Junior Droid
    excalion's Avatar
    Member #
    79858
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    16
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #8
    I tried swype a while back as well. When I first tried to use it, a window popped up and told me the beta was over and I needed to upgrade or something. I clicked ok. After that I could only use it like a regular keyboard and could not swype. So I'm guessing the beta trial period is over and the devs locked swype capabilities. It is not a bug, it's probably intentional.

    In a side note, Shapewriter is basically the same thing as swype and it's smoother than slide-it. Are we allowed to post free apps on these forums? It was taken off the market though, probably because of copyright issues with swype. Luckily I downloaded mine before swype QQ'd to google about it so I can keep my copy.

    I wouldn't mind sharing a copy of it on these forums if that's allowed.
  10. Master Droid
    B-RAN's Avatar
    Member #
    89180
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Fort Worth, TX
    Posts
    337
    Liked
    4 times
    Twitter
    @branshaw09
    Phone
    Samsung Galaxy S iii
    #9
    I am running C6 and am having the same problem. I just recenlty rooted and was running Swype when I was on stock and it was flawless. Now on C6 rooted I am not getting any input from the swype action. Anything new on this?
  11. Senior Droid
    Dr.Soul's Avatar
    Member #
    78392
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Jackson, TN
    Posts
    173
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #10
    ? Are you a member of the beta or are running a apk you dl from droid-life or somewhere?

    I have had this happen to me 2x. 1rst on is was on a version i downloaded randomly from the web. After a couple of months it expired and i experienced this problem.

    2nd time I had this happen was a week or so a go. I am now a member of the beta though so that issue was eliminated, all I did to fix it was simply reboot and it worked again.
    HTC Thuderbolt running Perfect Storm
Page 1 of 3 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Swype/Android Keyboard Issue with Which is Default
    By Anj in forum Android Applications
    Replies: 11
    Last Post: 04-22-2013, 03:05 PM
  2. Swype or Sapphire issue?
    By bodean in forum cvpcs
    Replies: 12
    Last Post: 07-16-2010, 04:00 PM
  3. anyone have a swype apk or themed swype that works??
    By chris420o in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2010, 01:38 PM
  4. Swype & Handcent issue !!!
    By olletsocmit in forum Android Applications
    Replies: 12
    Last Post: 01-07-2010, 10:32 AM

Search tags for this page

android out of space could not be installed free up some spa
,
cyanogenmod 7.1 could not be installed. free up
,
out of space could not be installed free up some space
,
registration of swype failed
,
swype beta out of space
,
swype could not be viewed
,
swype license failed
,
swype locked android
,

swype registration failed

,
swype trial expired fix
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+