DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Change default gateway when using VPN

  1. Junior Droid
    scalo's Avatar
    Member #
    68371
    Join Date
    May 2010
    Posts
    20
    Phone
    A855 Motorola Droid
    #1

    Change default gateway when using VPN

    I need to change the default gateway that is used when I tunnel into my corporate network. Is there a way to do this? I have searched everywhere and can not find anything that says how to do it. If I dont have a way to change the default gateway I can not get off the subnet that I connect into.
    Thanks
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Change Navigation default
    By JoshSkillz in forum Motorola Milestone
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2010, 11:27 AM
  2. LauncherPro set as default - how to change?
    By snappingfish in forum Android Applications
    Replies: 4
    Last Post: 05-17-2010, 12:16 PM
  3. Change default applications
    By Sweet Kitten Feet in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2010, 06:22 AM
  4. How to change my default messaging
    By Sasquatchs Droid in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2010, 03:55 PM
  5. change default home
    By joker402 in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2010, 10:46 PM

Search tags for this page

android change default gateway
,

android set default gateway

,
android set default route
,

android vpn default gateway

,

android vpn default route

,

android vpn gateway

,
android vpn remote gateway
,

android vpn route

,

android vpn routing

,
android vpn use remote gateway
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+