DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: 3G down in San Diego?

  1. Nice Guy
    aaf709's Avatar
    Member #
    6126
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    So Cal
    Posts
    4,181
    Liked
    127 times
    Phone
    Samsung Galaxy S4
    Premium Member
    #1

    Question 3G down in San Diego?

    For the last couple of days I haven't seen a 3G (or even 1X) icon on my Droid in San Diego. I don't have WiFi at home and all the free spots I found seem to be crippled so I can't update apps or receive my emails when I'm out.

    Is there a general outage of 3G in San Diego, or just some spots? I admit that our house is situated so there is only a couple of "sweet spots" that I can get 3G, but normally it's good if I walk away a couple of blocks. I've driven for miles and no icon. I powered down in each place and I see 3G during the boot-up, but it goes away quickly.

    This is an unrooted Droid on 2.1 OTA.
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    jcardona1's Avatar
    Member #
    15985
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Commiefornia
    Posts
    1,208
    Liked
    146 times
    Phone
    Moto LS355
    #2
    do you have switchpro widget installed by chance?
  4. Premium Member
    Sam's Avatar
    Member #
    16
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    dirty dirty
    Posts
    3,471
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid
    Premium Member
    #3
    have you tried calling a local verizon? (from a home phone i guess)
    -Respect is rule #1
    -Email us at DroidForumPromo@gmail to become a Supporting Vendor.
    -Not around as often as I used to be... Still, feel free to PM me if there is anything I can help with!
  5. Nice Guy
    aaf709's Avatar
    Member #
    6126
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    So Cal
    Posts
    4,181
    Liked
    127 times
    Phone
    Samsung Galaxy S4
    Premium Member
    #4
    Quote Originally Posted by jcardona1 View Post
    do you have switchpro widget installed by chance?
    Why, yes, I do. I gather by your comment there's a problem; what is it?

    Quote Originally Posted by Sam View Post
    have you tried calling a local verizon? (from a home phone i guess)
    Not yet, it does work as a phone, but no email, Facebook and no weather when on the multimedia dock.


    EDIT: Thanks, Jcardona. That was the problem. There's a setting for "Use APN Toggle," which was unchecked.

    Thanks Sam for replying. I figured I'd get more help here than at Verizon.
    Last edited by aaf709; 07-01-2010 at 11:19 AM. Reason: Problem fixed
  6. Droid Ninja
    jcardona1's Avatar
    Member #
    15985
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Commiefornia
    Posts
    1,208
    Liked
    146 times
    Phone
    Moto LS355
    #5
    Quote Originally Posted by aaf709 View Post
    Quote Originally Posted by jcardona1 View Post
    do you have switchpro widget installed by chance?
    Why, yes, I do. I gather by your comment there's a problem; what is it?

    Quote Originally Posted by Sam View Post
    have you tried calling a local verizon? (from a home phone i guess)
    Not yet, it does work as a phone, but no email, Facebook and no weather when on the multimedia dock.
    that should be it! the latest update killed 3g by default. not sure what the dev was thinking. open up the switchpro app (from your app tray, not by adding the widget). check the box that says "Use APN toggle".

    im pretty sure that's your problem right there
  7. Nice Guy
    aaf709's Avatar
    Member #
    6126
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    So Cal
    Posts
    4,181
    Liked
    127 times
    Phone
    Samsung Galaxy S4
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by jcardona1 View Post
    Quote Originally Posted by aaf709 View Post
    Quote Originally Posted by jcardona1 View Post
    do you have switchpro widget installed by chance?
    Why, yes, I do. I gather by your comment there's a problem; what is it?

    Quote Originally Posted by Sam View Post
    have you tried calling a local verizon? (from a home phone i guess)
    Not yet, it does work as a phone, but no email, Facebook and no weather when on the multimedia dock.
    that should be it! the latest update killed 3g by default. not sure what the dev was thinking. open up the switchpro app (from your app tray, not by adding the widget). check the box that says "Use APN toggle".

    im pretty sure that's your problem right there
    That was it, thanks. 6 updates, including one from Switchpro.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

is verizon down in san diego

,

san diego 3g network down

,

verizon network down in san diego

,

verizon outage in san diego

,

verizon outage san diego

,

verizon outage today san diego

,
verizon san diego problems
,

verizon service down in san diego

,
verizon service down in sandiego
,

verizon service down san diego

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+