DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 8 of 8

Thread: Maps?

  1. Junior Droid
    DAW's Avatar
    Member #
    1214
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Phone
    Droid
    #1

    Maps?

    When I try to load "my maps" when in maps it says failed to load. Any ideas. I've removed battery and restarted also cleared maps cache. Loading normal way layers more then my maps. On the regular google map page they load. Thanks for any help.
  2. Droid Ninja
    640k's Avatar
    Member #
    565
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,124
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Here
  3. Junior Droid
    DAW's Avatar
    Member #
    1214
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Phone
    Droid
    #3
    Maps that cane on phone, then go to more layers then my maps, then it says failed to load my maps. Which are the ones you make on the google map page(on web)and save as my maps,
  4. Droid
    misfit's Avatar
    Member #
    13339
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    34
    Phone
    Droid and iPhone had HTC Tilt
    #4
    I have a 'My Maps' map I created on a PC via Google, with My Google account for London Heathrow.

    On my Driod, I go to Maps, menu key, Layers, More Layers, My Maps, and...
    it logged me into Google.
    it said initializing...
    And it loaded my map for London with my places marked.

    In other words, it works for me.
    ex-WM XDA guy
    Droid INC 2 and iPhone owner
    Definately a MISFIT
  5. rlb
    rlb is offline
    Senior Droid
    rlb's Avatar
    Member #
    607
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Central New Jersey
    Posts
    161
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #5
    I'm having the same problem. Also cleared the cache (had to uninstall any updates to do so....) with no luck.

    Maybe something with the google servers? At least I'm not the only one.
  6. Junior Droid
    hal1's Avatar
    Member #
    7195
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Phoenix
    Posts
    13
    Phone
    BB Storm
    #6
    Yup. Worked initially (so I know it's set up), but now I get the same failed to load my maps message as everyone else
  7. Master Droid
    Lars1's Avatar
    Member #
    14501
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SL,UT
    Posts
    380
    Phone
    Motorola Droid
    #7
    I get an "unable to load the URL" message every time I launch the Maps App. This has happened since day one (Nov. 6). IT IS DRIVING ME CRAZY!!!
    I hope someone has an answer out there!
  8. Junior Droid
    hal1's Avatar
    Member #
    7195
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Phoenix
    Posts
    13
    Phone
    BB Storm
    #8
    Found my answer. Click on join latitude in layers, then accept. You can then cancel out without entering any info.

    That alone seemed to start my My Maps again

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Google maps
    By jaydog in forum Motorola Droid
    Replies: 3
    Last Post: 07-01-2010, 09:25 AM
  2. Google Maps help
    By Slntagent in forum Android Applications
    Replies: 5
    Last Post: 01-16-2010, 03:24 PM
  3. Maps in Eris
    By Doheny in forum HTC Droid Eris
    Replies: 6
    Last Post: 11-24-2009, 10:43 AM
  4. google maps 3.2.1
    By mizark in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2009, 10:30 PM
  5. Droid Maps vs. iPhone Maps
    By reggin in forum Android General Discussions
    Replies: 25
    Last Post: 11-21-2009, 11:16 AM

Search tags for this page

failed to load my maps droid eris

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+