DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: home switcher and launcher pro

  1. Junior Droid
    ichabod_cabal's Avatar
    Member #
    230961
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    10
    Phone
    DROID bionic
    #1

    home switcher and launcher pro

    (droid bionic)
    I'm using the launcher pro app as well as a home switcher to go from my standard to the new launcher, the problem is, I cannot make the standard home my default with any home switching app that I use. whenever I hit the "home" button (built into the phone) it takes me to the launcher pro home. has anyone had this problem, and or know how to fix it?
  2. Droid Ninja
    Droid Firefighter's Avatar
    Member #
    130981
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Indiana (and that is close enough for the internet) ;-)
    Posts
    1,622
    Liked
    37 times
    Phone
    Motorola Droid Razr Maxx HD
    #2
    Go to menu, settings, applications, manage applications. Scroll down to launcher pro and open it. Scroll down until you see a box labeled clear defaults and click on it. That will remove LP as your default home screen. Next time you push your home key you will be asked which one you want to use.

    This post is Incredible 2!
  3. Junior Droid
    ichabod_cabal's Avatar
    Member #
    230961
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    10
    Phone
    DROID bionic
    #3
    when I do to the app manager it says that it has now default already and will not let me clear it. Is there a better home switcher than "home manager" which is the app I am using right now (I don't think I made that clear in my original post for which I apologize).
  4. Droid Ninja
    MissionImprobable's Avatar
    Member #
    221238
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,901
    Liked
    263 times
    Phone
    Droid 2
    #4
    You can try the app Home Switcher and see if that works for you.
  5. Junior Droid
    airtas's Avatar
    Member #
    21742
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    24
    Phone
    HTC Droid Eris
    #5

    same issue with my razr

    I have the same issue with my razr, my HTC's phones always prompted me for what home launcher I would like to use, why not on motos?

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Home Switcher and Go Launcher question.
    By Jerminator617 in forum Motorola Droid 3
    Replies: 12
    Last Post: 10-05-2011, 03:19 PM
  2. Which Launcher switcher to go with?
    By budmonster in forum Droid X General Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 12-15-2010, 05:45 PM
  3. Home Switcher / Launcher Pro / 2.2
    By Eddog4DROID in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2010, 01:17 PM
  4. using home switcher with launcher pro
    By 6thgear in forum Droid X General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2010, 01:12 PM
  5. Home Switching...without home switcher
    By drumrun in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2010, 09:28 AM

Search tags for this page

android home switcher

,
android homeswitcher
,

home switcher

,

home switcher for droid razr

,

home switcher for razr

,

home switcher issues

,
home switcher on droid razr
,

home switcher pro

,

home switcher razr

,

razr home switcher

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+