DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: facebook cache

  1. Senior Droid
    metsnfins's Avatar
    Member #
    3290
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Phone
    mOTOROLLA dROID
    #1

    facebook cache

    facebook is taking up 60mb of my internal memory 60 mb? my phone is basically unusable this happened as i was uploading pictures if i go to manage applications, i can delete all data - but that would delete all of the syncing on my phone? It's probably what i will do and then resync it and hope it fixes the problem clear cache is grayed out any other ideas?
  2. Master Droid
    captainoftheworld's Avatar
    Member #
    149041
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    318
    Phone
    Droid 2 on Squidly's
    #2
    Had same problem. Uninstalled and use gmail for contact numbers and pictures now and use the facebook mobile site instead.

    "Bootloader begins to learn at a geometric rate. It becomes self aware at 2:14 a.m. Eastern Time, August 29th. In a panic, they try to pull the plug. Bootloader fights back."
    Droid 2 on Squidly's
  3. Senior Droid
    metsnfins's Avatar
    Member #
    3290
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Phone
    mOTOROLLA dROID
    #3
    it still takes up 64 mb im so confused
  4. Senior Droid
    metsnfins's Avatar
    Member #
    3290
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Phone
    mOTOROLLA dROID
    #4
    wait now it seems to have fixed itself i dont get it
  5. Master Droid
    captainoftheworld's Avatar
    Member #
    149041
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    318
    Phone
    Droid 2 on Squidly's
    #5
    It shouldn't take of 64mb of anything. Period. But I hope you're not confusing memory with storage. Storage, even 64mb wouldn't effect your phone or roms performance. Memory on the other hand, 64mb is well over a fourth of the memory we have and that doesn't include what the os needs.

    I did some tests for you. Reinstalled the app and ran it, it doesn't show up at all in running tasks for me, ever. Even if its the last screen I was on. I don't know if that's a glitch of my rom or from facebook itself, because when I open the app back up its in the same place I left it. Data/cache on the other hand take 6mb. Here's a screenshot.



    "Bootloader begins to learn at a geometric rate. It becomes self aware at 2:14 a.m. Eastern Time, August 29th. In a panic, they try to pull the plug. Bootloader fights back."
    Droid 2 on Squidly's
  6. Senior Droid
    metsnfins's Avatar
    Member #
    3290
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Phone
    mOTOROLLA dROID
    #6
    mine showed as 60mb data it was insane and i had the low memory icon and it wouldnt let me upload any pics to facebook i clicked "clear data" rebooted then relinked it my my contacts rebooted and it now shows 580 kb of data so yes, it's some sort of glitch from uploading photos i googles and it has happened to others but it seems okay at the moment - i guess as lomng as i dont upload pics to facebook
  7. Senior Droid
    metsnfins's Avatar
    Member #
    3290
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Phone
    mOTOROLLA dROID
    #7
    but clear cache is grayed out on mine and i see it's not on yours weird
  8. Senior Droid
    metsnfins's Avatar
    Member #
    3290
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Phone
    mOTOROLLA dROID
    #8
    it did it again. i uploaded more pics, showed 40 mb of data and had to clear data and resync to fix it lame
  9. Master Droid
    captainoftheworld's Avatar
    Member #
    149041
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    318
    Phone
    Droid 2 on Squidly's
    #9
    That's odd, I wonder if its storing duplicates of photos. If storage space becomes a problem keep dumping out data and cache if you can or go with the mobile site
    Droid 2 on Squidly's
  10. Senior Droid
    metsnfins's Avatar
    Member #
    3290
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Phone
    mOTOROLLA dROID
    #10
    my clear cache button is always grayed out
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Cache
    By toddster385 in forum Android General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 11-17-2010, 02:02 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-20-2010, 10:55 AM
  3. Cache?
    By jbrock98 in forum Android Forum
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2010, 05:45 AM
  4. Cache
    By droidgirl1 in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2010, 03:38 PM
  5. using geo cache
    By rjkraftson in forum Android Forum
    Replies: 2
    Last Post: 04-10-2010, 12:15 PM

Search tags for this page

cache facebook android
,
clear data from facebook app
,

clear facebook cache android

,

what does clear data on facebook app do

,

what happens if i clear cache on facebook

,

what happens if i clear facebook data on android

,
what happens if i clear my facebook cache
,

what happens if i clear my facebook cache on my phone

,

what happens if you clear cache on facebook app

,

what happens when you clear cache on facebook

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+