DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Multimedia Station problem

  1. Junior Droid
    elverdugo0's Avatar
    Member #
    16411
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Phone
    561
    #1

    Multimedia Station problem

    I have just bought a new case for my droid ( Vertical Leather Pouch ) and every time I put my droid in the case it says "Connected to Multimedia Station".
    Is there any reason why is thinking that my case is a multimedia station?
    How the hell isn't it thinking is a multimedia station when it isn't connecting to anything?
    Has anyone else experienced this?
    Is there any suggestion on how to fix this?
  2. Droid Sensei
    SSHGuru's Avatar
    Member #
    7987
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Fort Lauderdale
    Posts
    3,844
    Liked
    110 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #2
    There is a magnet in your pouch that is activating the multimedia station. Return the pouch...
  3. Junior Droid
    elverdugo0's Avatar
    Member #
    16411
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Phone
    561
    #3
    Does the magnet damage my droid?
    and don't all cases pretty much bring a magnet at the top to secure it shut?
  4. Senior Droid
    Spectral's Avatar
    Member #
    2888
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    123
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    a lot of the cases use a magnet you will want to test the pouches because depending on where it is it may activate the dock mode which will kill you for battery if you don't realize it and keep the screen on the whole time in dock mode.
  5. Droid Sensei
    SSHGuru's Avatar
    Member #
    7987
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Fort Lauderdale
    Posts
    3,844
    Liked
    110 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #5
    I don't believe it will damage the droid but it will keep the Dock mode on draining your battery...

    Quote Originally Posted by elverdugo0 View Post
    Does the magnet damage my droid?
    and don't all cases pretty much bring a magnet at the top to secure it shut?
  6. Junior Droid
    elverdugo0's Avatar
    Member #
    16411
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Phone
    561
    #6
    Ok well, i see that the multimedia thingy activates when the magnet is near the top back, so im just gonna put my droid in the case upsidedown...this should give it some kind of a fix...
  7. Senior Droid
    Spectral's Avatar
    Member #
    2888
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    123
    Phone
    Motorola Droid
    #7
    if that fixes it then go ahead and do it that way. the magnet shouldn't hurt the phone but like said before if you are in dock mode it will not turn the screen off and your battery will suffer.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Multimedia Station for DROID by Motorola
    By danDroid in forum Android Accessories
    Replies: 79
    Last Post: 05-01-2010, 11:02 PM
  2. multimedia station
    By jerryaycock in forum Android Accessories
    Replies: 44
    Last Post: 01-10-2010, 07:48 AM
  3. Multimedia Docking Station Question
    By msmoger in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2009, 12:56 PM
  4. How do I use the Multimedia Station?
    By JimMariner in forum Droid FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2009, 07:29 PM
  5. anyway to turn display off when in multimedia station?
    By abooch1 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2009, 12:31 AM

Search tags for this page

connected to multimedia station

,
droid 2 global cases fit docking station
,

droid says connected multimedia station

,

droid says connected to multimedia station

,
droid x2 connected to multimedia station
,
droid x2 multi media station keeps turning on
,
droid x2 multimedia station problem
,

leather case motorola droid connected to multimedia station

,
when droid says connected to multimedia station
,
why is my droid pro saying connected to multimedia station w
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+