DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: MT3G no sim = no worky

  1. Droid Newbie
    johnb1972's Avatar
    Member #
    97011
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Phone
    HTC Incredible
    #1

    MT3G no sim = no worky

    MT3G no sim.. want to root and use with wifi like I do with my trusty g3. The difference is this my g3 never got *****y without a sim.. this mt3g seems like fort knox.. should I find a sim or is there way to remove the "no sim" message upon start up??

    If T-Mobile had towers in the sticks I wouldn't be with big red.

    Thanks!

    Sent from my ADR6300 using DroidForums App
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. AdFree no worky!
    By AzJazz in forum Android Hacks and Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-20-2010, 01:01 AM
  2. Keyboards and ringtone no worky
    By stephen.g.fiddes in forum Android Forum
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2010, 06:49 PM
  3. Wi-fi no worky!
    By Guindalf in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-30-2010, 06:47 AM
  4. What is Swype-MT3G?
    By Neko in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2010, 09:01 PM
  5. WTF? My Yahoo no worky:(
    By Lars1 in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2010, 09:19 AM

Search tags for this page

boot motorola droid with no sim
,
motorola android no sim
,
motorola droid android use without sim
,
motorola droid wifi no sim
,
mt3g root -slide
,
mt3g sim codes
,

smart android no sim

,
starting android not using sim
,
use motorola android no sim
,
using wifi on a droid with no sim
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+