DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: BusyBox on Froyo

  1. Master Droid
    rcfx's Avatar
    Member #
    44711
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Oregon
    Posts
    271
    Phone
    Rooted RazrMaxx
    #21
    Quote Originally Posted by Mikejl View Post
    Quote Originally Posted by rcfx View Post
    This did not work for me either, dang no busybox! Any ideas?
    1. What is broke on your droid?

    2. Do you have Titanium installed? If not go to the market and install it. Once you open in it, click on problems and let it install busybox.

    3. It MM is broke, use root explore to search and copy busybox to system/bin

    Mike
    Please tell me what is broke! Have Titanium, copy busybox with root explorer, paste and it SAYS it copies it but it does not. On another rom now but will bounce back and try to adb push it. If that don't work then I'll cry some more. I'm not even sure I can theme it at all with the old metamorph theme files from 2.1 or 2.0. Other than this it flies!!
    RazrMaxx
    Rooted
    ics 4.0.4
  2. Droid
    oshigeru's Avatar
    Member #
    46668
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    52
    Phone
    DROID
    #22
    Just a note, straight ADB push will not work. Need to reboot clockwork recovery, then use the partitions menu to mount /system. After that, adb push, then chmod as 755. After that, I highly suggest copying the bin and xbin folders from the cm 5.0.7.1 update.zip to your sdcard then running:

    /system/xbin/busybox cp -i /sdcard/bin/* /system/bin/

    The -i prompts for overwrite. Best to deny any overwrites, being an updated system and all.

    Do the same with xbin, and you should be able to busybox like normal.
  3. Junior Droid
    droid.'s Avatar
    Member #
    44856
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Phone
    Galaxy Nexus
    #23
    I let titanium backup download and install for me and everything is working fine.
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Busybox help...
    By ecsnead69 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2010, 11:38 PM
  2. busybox on 2.1 from sbf?
    By tktouch12 in forum Android Roms
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2010, 02:16 PM
  3. How do i know if I have busybox?
    By HemiDroid03 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 15
    Last Post: 02-20-2010, 04:37 PM
  4. busybox help
    By dredge in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2010, 08:36 PM
  5. Busybox Help Please!
    By BigMace23 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2010, 08:24 PM

Search tags for this page

busy box for android free froyo
,
busybox for froyo
,
busybox for titanium
,

busybox froyo

,
busybox superoneclick
,
need a busybox for super oneclick
,
super one click busy box
,
super one click busybox
,

superoneclick busybox

,
superoneclick install busybox
,
titanium backup busybox
,
titanium busybox
,
what does busy box do
,

what does busybox do

,
where to put busybox
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+