DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: problem i installed CM with out google apps

  1. Senior Droid
    Chrisace89's Avatar
    Member #
    2374
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    120
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #1

    problem i installed CM with out google apps

    hey i need market apk app or my backuppro.apk because i installed cyanogen without google applications.. so now i cant get clockwork recovery to download the rom over again... i cant get my backup pro to back up all my apps.... and i have never use adb before so i dont know how to push sprecovery to my phone.
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    romanrish's Avatar
    Member #
    13968
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    124
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    Do you not have a backup to go back to, so you can reverse the change and redownload w/ the rom manager. If not you can always download the backup on your computer, and manually place it in your backup folder in clockwork on your sd card.
  4. Senior Droid
    Chrisace89's Avatar
    Member #
    2374
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    120
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #3
    i dont have clockwork because i did a wipe data and catche
  5. Senior Droid
    Moondonkey's Avatar
    Member #
    4939
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    222
    Phone
    Droid
    #4
    There is a separate file for installing the google apps. You do not need to reinstall Cyanogen. Just install the Google Addon. It is on the bottom of this first post.

    Cyanogenmod For Droid V5.0.5.3 (03/23/2010) - CyanogenMod Forum
  6. Senior Droid
    romanrish's Avatar
    Member #
    13968
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    124
    Phone
    Motorola Droid
    #5
    You still have the clockwork recovery screen when you power your phone on while holding down the X button on the physical, or are you using Sprecovery. If you downloaded your ROM through ROM manager then you hace Clockwork recovery even if you are unfamiliar without to use it. If that is the case I will PM my google voice number this afternoon if you still haven't found oyur solution, and walk you through it. I don't think I can do an adequate job typing a walkthrough up while at work. It will be about 4:00 est before I will have a chance to.
  7. Developer
    koush's Avatar
    Member #
    49799
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    128
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #6
    http://koush.romraid.com/recoveries/RomManager.apk

    Here you go! Just visit this link in your browser on your phone. Make sure you have unknown application sources checked. You can also just do the usual adb install if you want.

    For legal reasons, Cyanogen and I must break the ROM into two parts. Sorry about that!
  8. Senior Droid
    Chrisace89's Avatar
    Member #
    2374
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    120
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #7
    ok i have rom manager back on my phone now but every time i try to flash clockwork mod recovery it says "An error occurred while attempting to run privileged commands!" anyone know what to do now?
  9. Senior Droid
    Chrisace89's Avatar
    Member #
    2374
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    120
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #8
    Quote Originally Posted by Moondonkey View Post
    There is a separate file for installing the google apps. You do not need to reinstall Cyanogen. Just install the Google Addon. It is on the bottom of this first post.

    Cyanogenmod For Droid V5.0.5.3 (03/23/2010) - CyanogenMod Forum

    how do i install the add on? it doesnt say on that page ?
  10. Senior Droid
    Mercutio's Avatar
    Member #
    1341
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    119
    Liked
    1 times
    Phone
    Moto Droid
    #9
    Quote Originally Posted by Chrisace89 View Post
    ok i have rom manager back on my phone now but every time i try to flash clockwork mod recovery it says "An error occurred while attempting to run privileged commands!" anyone know what to do now?
    Sounds like it doesn't have SuperUser permissions?
  11. Senior Droid
    Chrisace89's Avatar
    Member #
    2374
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    120
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #10
    Quote Originally Posted by Mercutio View Post
    Quote Originally Posted by Chrisace89 View Post
    ok i have rom manager back on my phone now but every time i try to flash clockwork mod recovery it says "An error occurred while attempting to run privileged commands!" anyone know what to do now?
    Sounds like it doesn't have SuperUser permissions?
    When i type su in terminal emulator it says access denied so im starting to think so 2.. but how could that happen i have cyanogenMod 5.0.5 so i have to have root to even install it. Anyone know what the next step i should take?
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Where does Market app keep my list of installed apps?
    By leftbrain99 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 40
    Last Post: 08-14-2012, 10:24 AM
  2. How Do I remove pre installed apps: facebook
    By lemm1388 in forum Android Applications
    Replies: 43
    Last Post: 03-29-2010, 02:45 AM
  3. Where are apps installed?
    By wrwarwick in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2009, 09:26 AM
  4. How many apps do you have installed?
    By Moondonkey in forum Android Applications
    Replies: 12
    Last Post: 12-04-2009, 09:38 PM
  5. Installed Apps update
    By JimMariner in forum Droid FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2009, 02:48 PM

Search tags for this page

are gapps preinstalled on cm 10.2
,

clockworkmod google apps

,
cm 10.2 gapps
,
gapps cm 10.2
,

google apps apk cyanogen

,
google apps clockworkmod
,
how to install gapps with terminal emulator
,
install gapps without cwm recovery
,
install gapps without recovery
,
manually install google apps android
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+