DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 27 of 27
Like Tree2Likes

Thread: You asked for it.. You got it.. an LTE Chip That Will Work Anywhere in the World!

  1. Droid Ninja
    MissionImprobable's Avatar
    Member #
    221238
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,901
    Liked
    263 times
    Phone
    Droid 2
    #21
    Quote Originally Posted by xeene View Post
    with this chip, it won't matter. buy a phone, unlock it and activate it on what ever carrier you like.
    Technically I think VZ and Sprint could still prevent activation if they see fit because 3G will still use CDMA bands for now, but I can't imagine them wanting to deal with the hell that would be denying paying customers an otherwise compatible device. They did what they could with the Nexus, but I think phones with these chips will be a different story entirely.

    I have to say it would be quite grand to get a mostly bloat-free device straight out of the box.
    What is best in life? "To crush your enemies, to see them driven before you, and to hear the lamentations of their women."
  2. Droid Ninja
    xeene's Avatar
    Member #
    82269
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    usa
    Posts
    1,540
    Liked
    234 times
    Phone
    droid maxx
    #22
    this chip works on gsm/cdma/lte/edge/whatever band there is in the world. verizon is looking for roaming partners now in europe because they know people will just stick a euro sim card in their verizon phone and verizon won't make any money.
    Sony CM-B1201 > Samsung SCH-8500 > Motorola RAZR V3m > Samsung SCH-i760 > Motorola DROID X > HTC Thunderbolt > Samsung Galaxy Nexus/Motorola Droid Razr Maxx > Droid Maxx
  3. Droid Newbie
    alamopokeymom's Avatar
    Member #
    223693
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Phone
    Droid Bionic
    #23
    Will the new chip work in my Droid Bionic? when will it become available?
    I often visit places where Verizon does not work -- will this chip help out?
    Thanks for your help.
  4. Droid Ninja
    xeene's Avatar
    Member #
    82269
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    usa
    Posts
    1,540
    Liked
    234 times
    Phone
    droid maxx
    #24

    Re: You asked for it.. You got it.. an LTE Chip That Will Work Anywhere in the World!

    No, it won't help you unless you buy a device that contains that chip.
    Sony CM-B1201 > Samsung SCH-8500 > Motorola RAZR V3m > Samsung SCH-i760 > Motorola DROID X > HTC Thunderbolt > Samsung Galaxy Nexus/Motorola Droid Razr Maxx > Droid Maxx
  5. Droid Newbie
    dalidali's Avatar
    Member #
    239369
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Phone
    thunderbolt
    #25
    I have always used the local SIM with a global phone. So, no midnight calls!!! and way cheaper for sure. Tmobile unlocked the phone when I asked, so did Verizon. You need to ask. Now I have a Galaxy Slll and Verizon told me it is already unlocked for overseas SIM cards. It is locked to other USA carriers. My two cents worth. ciao
    Last edited by dalidali; 03-10-2013 at 10:32 AM.
  6. Droid Ninja
    52brandon's Avatar
    Member #
    28679
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,021
    Liked
    42 times
    Phone
    motorola droid
    #26
    I wonder how bad battery life will be initially with that new LTE chip...
  7. Droid Ninja
    MissionImprobable's Avatar
    Member #
    221238
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,901
    Liked
    263 times
    Phone
    Droid 2
    #27
    Quote Originally Posted by dalidali View Post
    I have always used the local SIM with a global phone. So, no midnight calls!!! and way cheaper for sure. Tmobile unlocked the phone when I asked, so did Verizon. You need to ask. Now I have a Galaxy Slll and Verizon told me it is already unlocked for overseas SIM cards. It is locked to other USA carriers. My two cents worth. ciao
    It's unlocked for their cards, but it will not work on their LTE bands. This new chip will allow for 4G global data as well.
    What is best in life? "To crush your enemies, to see them driven before you, and to hear the lamentations of their women."
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. World clock does not work...
    By Kitulu in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 0
    Last Post: 03-23-2011, 09:18 PM
  2. Does Motorolla Xoom 3G work all over the world?
    By amory10 in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-28-2011, 08:51 AM
  3. How can I get the Blur World Clock widget to work with LauncherPro?
    By r314bd in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2010, 04:06 AM
  4. Does World War work on any Froyo builds yet?
    By shoot2scre in forum Android Games
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2010, 05:33 PM
  5. Replies: 11
    Last Post: 02-07-2010, 12:22 AM

Search tags for this page

droid incredible 2 world clock wrong location

,

world clock on incredible 2 quit working

,

you asked for it, you got it

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+