DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Help me get out of a "boot loop" please??/ :/ :/

  1. Droid
    Natedogg's Avatar
    Member #
    34763
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    59
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Help me get out of a "boot loop" please??/ :/ :/

    I just tried to install bugless beast .5. I thought I had followed the instructions to a T...

    Then I went into a "boot loop." (I think that's what its called). The word "droid" cups up, then the eye. Again and again and again.

    I pulled the battery and restarted same problem.

    Please help?? Or point me to the thread... I searched but couldn't come up with anything...

    thx.
  2. Droid
    Natedogg's Avatar
    Member #
    34763
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    59
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #2
    Quote Originally Posted by Natedogg View Post
    I just tried to install bugless beast .5. I thought I had followed the instructions to a T...

    Then I went into a "boot loop." (I think that's what its called). The word "droid" cups up, then the eye. Again and again and again.

    I pulled the battery and restarted same problem.

    Please help?? Or point me to the thread... I searched but couldn't come up with anything...

    thx.
    Should I use rds lite?
  3. Master Droid
    jr313's Avatar
    Member #
    32120
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    402
    Twitter
    J313R
    Phone
    Galaxy S3
    #3
    if u made a back up reboot into recovery and restore ur back up that way ur out of the boot loop and to the point where u were before the situation ur in...then ry to reinstall bugless beast...did u wipe data and cache before u tried to install?
    "Three words can sum up what i"ve learned about life, IT GOES ON!" "Wise men talk because they have something to say. Fools talk because they have to say something."
  4. Droid
    Natedogg's Avatar
    Member #
    34763
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    59
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #4
    Quote Originally Posted by jr313 View Post
    if u made a back up reboot into recovery and restore ur back up that way ur out of the boot loop and to the point where u were before the situation ur in...then ry to reinstall bugless beast...did u wipe data and cache before u tried to install?
    Thanks jr. Did it. Back to my rooted droid. phew.

    Going to try and reinstall bugless. I swear I thought I wiped before.

    I used clockwork.

    Do you wipe in clockwork, right??
  5. RS/Moderator
    Abe21599's Avatar
    Member #
    18400
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    6,335
    Liked
    71 times
    Phone
    S3, G2, M8
    Premium Member
  6. Master Droid
    jr313's Avatar
    Member #
    32120
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    402
    Twitter
    J313R
    Phone
    Galaxy S3
    #6
    YESSIR! u always wipe bro..it actually asks u if ud like to wipe and make a back up before u install another rom thru rommanager...
    "Three words can sum up what i"ve learned about life, IT GOES ON!" "Wise men talk because they have something to say. Fools talk because they have to say something."
  7. Droid
    Natedogg's Avatar
    Member #
    34763
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    59
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #7
    Quote Originally Posted by jr313 View Post
    YESSIR! u always wipe bro..it actually asks u if ud like to wipe and make a back up before u install another rom thru rommanager...
    Yeah i'm pretty sure dang i did that... and i still went into the loop.

    Well shoot. Trying it again.
  8. Droid
    Natedogg's Avatar
    Member #
    34763
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    59
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #8
    Just double checking. Once clockwork puts me into sprecovery, i select "install /sdcard/update.zip (deprecated)"

    Right?
  9. Master Droid
    jr313's Avatar
    Member #
    32120
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    402
    Twitter
    J313R
    Phone
    Galaxy S3
    #9
    I know Pete does have sum really specific directions on how to install this newest version of bugless beast u might wna go over to the hacking section to bugless beast and maybe read thru his guide once more just to make sure you have every detail down pack...GOOD LUCK
    Last edited by jr313; 11-10-2010 at 08:01 PM.
    "Three words can sum up what i"ve learned about life, IT GOES ON!" "Wise men talk because they have something to say. Fools talk because they have to say something."
  10. Droid
    Natedogg's Avatar
    Member #
    34763
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    59
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #10
    Quote Originally Posted by jr313 View Post
    I know Pete does have sum really specific directions on how to install this newest version of bugless beast i might wna go over to the hacking section to bugless beast and maybe read thru his guide once more just to make sure you have every detail down pack...GOOD LUCK
    Thats part of the problem. I havent been able to find his installation guide. lol. ive looked and looked.

    anyone know what subforum its in?
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Changing Your "M" Boot Logo - Non Full Flash Method [wont lose DATA]
    By woodyman in forum Android Hacks and Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-25-2010, 10:10 PM
  2. Boot Loop - Stuck at "M"
    By FastKatt in forum Rescue Squad Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-11-2010, 07:59 PM
  3. HELP! Stuck on "M" screen, can't boot into recovery mode.
    By boarder120 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-12-2010, 04:08 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-27-2010, 07:35 AM
  5. Droid is stuck on boot loader screen saying "battery low can not program"
    By Xerozix in forum Android General Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 11-29-2009, 04:35 PM

Search tags for this page

anyway to get a boot looped dx2 out of charging mode
,
how to get a galaxy s3 out of bootloop
,

how to get droid x out of boot loop

,
how to get galaxy s4 out of boot loop
,

how to get phone out of boot loop

,
how to get razr out of boot loop
,
how to get samsung phone out of bootloop
,
how to get samsung replenish out of bootloop
,
s3 went thru bootloop trying to restore root
,
samsung s3 how to get out of bootloop
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+