DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: SetCpu "Time In State" Bug

  1. Junior Droid
    blakeslee14's Avatar
    Member #
    130462
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    Phone
    Motorolla Droid
    #1

    SetCpu "Time In State" Bug

    Hi, i'm new to the forum and trying to just get a question answered.

    I have really enjoyed setcpu and especially the thread put together by skull. I like to make sure my phone is doing what it says it is doing by checking the Time in State in the info tab.

    But today these values reset to all zero's and now do not move. Is this a problem with the rom (UD) or kernel (p3droid 1.0ghz lv), or maybe a setting i accidentally hit?

    I have tried un-installing and reinstalling the app, but to no avail.

    Anything thoughts or ideas would be great, thanks!
    Last edited by blakeslee14; 10-25-2010 at 05:29 PM.
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    Sparkimus's Avatar
    Member #
    114138
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Calhoun, GA
    Posts
    190
    Liked
    2 times
    Twitter
    Sparkimus
    Phone
    Moto Droid RAZR MAXX
    #2
    If I remember correctly, I didn't get those stats with P3's kernels when I tried them. Also I didn't have everything show up in "top battery consumers" in settings. I switched back to Chevy's kernel and everything shows up fine.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. "Unknown State" Wireless Tether
    By LtKen in forum Droid 2 Tech Issues
    Replies: 5
    Last Post: 10-20-2010, 06:08 PM
  2. SetCPU - What is "Interactive" scaling?
    By donerico in forum Android Hacks and Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-27-2010, 04:52 PM
  3. New "Voice Commands" program loads very slowly first time
    By Redflea in forum Motorola Droid 2
    Replies: 7
    Last Post: 09-15-2010, 01:22 PM
  4. Droid 2.2 Decide My "SetCPU" Configuration - Lots of Pictures
    By M3-ADDICT in forum Android Hacks and Help
    Replies: 19
    Last Post: 06-23-2010, 09:28 AM
  5. Back, Menu, Home & Search buttons "Time out"
    By markmicallef in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-2009, 06:32 PM

Search tags for this page

how to reset time in state
,
p3 droid kernal time in state cpu?
,
reset setcpu stat
,
reset time in state
,
reset time in state setcpu
,
set cpu time in state null
,

setcpu time in state

,
setcpu time in state blank
,
setcpu time in state not show up
,
setcpu time in state showing
,
setcpu. time in state empty
,
time in state setcpu
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+