DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: changed Rom, now keeps FC'ing

  1. Junior Droid
    Kayne's Avatar
    Member #
    79376
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Phone
    Verizon Droid
    #1

    changed Rom, now keeps FC'ing

    I switched form bb .4 to sapphire, and now every couple seconds I get an error, from either the keyboard or framework... I tried restoring to a backup without the errors, and now I'm still getting them...

    I even wiped manually 3 times from recovery before installation.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    nelamvr6's Avatar
    Member #
    90732
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    New London, CT USA
    Posts
    217
    Liked
    18 times
    Phone
    Droid DNA
    #2
    Are you overclocked at all? If so try backing that off. Have you tried re-flashing the Saphire ROM?
    Droid DNA, Nexus 7
  4. Junior Droid
    Kayne's Avatar
    Member #
    79376
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Phone
    Verizon Droid
    #3
    I've tried installling sapphire twice.

    I am overclocked, but it worked fine before I tried flashing sapphire, now my backup won't even work.... even when it did before....

    Is. There any way a certain clock speed won't work whenit did before?

    I can try flashing a unclocked rom I guess I haven't tried that before... but I just didn't see a reason if it worked before
  5. Beta Team
    INSANENEIVIESIS's Avatar
    Member #
    28581
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,288
    Phone
    Galaxy Nexus, HTC TB, and D1
    DroidForums.net Developer
    #4
    Quote Originally Posted by Kayne View Post
    I've tried installling sapphire twice.

    I am overclocked, but it worked fine before I tried flashing sapphire, now my backup won't even work.... even when it did before....

    Is. There any way a certain clock speed won't work whenit did before?

    I can try flashing a unclocked rom I guess I haven't tried that before... but I just didn't see a reason if it worked before
    did you wipe data/cache?
    Galaxy Nexus: ICS53F Rooted/Unlocked Thunder Bolt: CM7.1.1 Droid 1: CM6
    Team Shadow

    want to buy me some orange juice?? Donate if you like my work
  6. Junior Droid
    Kayne's Avatar
    Member #
    79376
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Phone
    Verizon Droid
    #5
    Yes I wiped cache repeatedly also...

    Update: changed clock speed when I tried flashing sapphire again, no fc's but I couldn't sync with google. So I restored to my previous rom and now no more fc's

    So can I still get an idea as to why it was happening, even if the problem is fixed. So I can hopefully avoid this problem in the future. I'm still wanting to try sapphire, but I want it to be hassle free if possible.

    Could the differnt kernals be the problem? I went from a p3 to the sapphire kernal...
  7. Master Droid
    forkup's Avatar
    Member #
    184
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    317
    #6
    Yup sounds like a kernel issue.
  8. Droid Ninja
    mountaineerndixie's Avatar
    Member #
    39955
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Charleston, WV
    Posts
    1,075
    Liked
    2 times
    Phone
    Rooted D1, Stock DInc2
    #7
    Try fixing permissions.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  9. Junior Droid
    Kayne's Avatar
    Member #
    79376
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Phone
    Verizon Droid
    #8
    So should I try the p3 kernal with sapphire? I thought it was better to use the kernal made for the rom... or should I just try a different clock speed with sapphires kernals?

    I went to the equivelant clock speed when I switched roms...
  10. Junior Droid
    Kayne's Avatar
    Member #
    79376
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Phone
    Verizon Droid
    #9
    *shameless bump*

    but seriously, i was wanting to know, should i stick with my higher clocked kernal when i switch or try a lower clocked kernal made by the makers of sapphire?

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 2.2 changed my sound
    By vinny3299 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 08-23-2010, 11:18 PM
  2. SMS Notification changed
    By hammerhead13 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-16-2010, 07:57 PM
  3. i need 4 files changed.....
    By dmt316 in forum Rescue Squad Help
    Replies: 5
    Last Post: 05-20-2010, 06:37 AM
  4. Got an OTA update but nothing changed
    By thestappa in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-05-2010, 08:13 AM
  5. Can app icons be changed?
    By BeachGirlNJ in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-2010, 11:26 AM

Search tags for this page

clock fc's rom

,

gallery keeps fc

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+