DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: "Please reboot phone manually"

  1. Junior Droid
    mrnate01's Avatar
    Member #
    78275
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    "Please reboot phone manually"

    I keep getting this message from RSD Lite. Has anyone else encountered this and found a workaround. I found one other place online that talked about it, but there idea didn't work.
  2.  
     
     
     
  3. Rescue Squad
    titans's Avatar
    Member #
    11378
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,668
    Twitter
    @titans_df
    Phone
    Incredible
    Premium Member
    #2
    Is the phone already booted up? If so just ignore that.
  4. Junior Droid
    mrnate01's Avatar
    Member #
    78275
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Phone
    Motorola Droid
    #3
    Yes, it goes through the flashing procedure all the way to 100%, but when it powers on it is still the same old 2.1. So I reboot it manually and I get the same result.
  5. Rescue Squad
    titans's Avatar
    Member #
    11378
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,668
    Twitter
    @titans_df
    Phone
    Incredible
    Premium Member
    #4
    So you are on stock 2.1 and looking to downgrade to 2.0.1 then?
  6. Junior Droid
    mrnate01's Avatar
    Member #
    78275
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Phone
    Motorola Droid
    #5
    Ya, unless there is another way to root my phone. I've never done it before, I spent all night reading and I was doing great til I hit this little speed bump.
  7. Rescue Squad
    titans's Avatar
    Member #
    11378
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,668
    Twitter
    @titans_df
    Phone
    Incredible
    Premium Member
    #6
    Try flashing the 2.1 with SPRecovery sbf. Instructions/files found in the Hacking FAQ section sticky.
  8. Junior Droid
    mrnate01's Avatar
    Member #
    78275
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Phone
    Motorola Droid
    #7
    Ya that's what I've been doing, thats where I'm getting the errors
  9. Rescue Squad
    titans's Avatar
    Member #
    11378
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,668
    Twitter
    @titans_df
    Phone
    Incredible
    Premium Member
    #8
    You said you were flashing the 2.0.1 sbf...well then if you were really flashing 2.1 with SPRecovery, then try flashing the 2.0.1 .
  10. Junior Droid
    mrnate01's Avatar
    Member #
    78275
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Phone
    Motorola Droid
    #9
    Mmkay. I'll give that a shot. I was sure I was using the right one, maybe I wasn't.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Changing contacts from "phone" to "Google"?
    By Bob Dammit in forum HTC Droid Eris
    Replies: 26
    Last Post: 05-07-2010, 11:09 AM
  2. Dialing phone number in "from" or "subject" line of email
    By alazzaro in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2010, 09:10 AM
  3. Dialing phone number in "from" or "subject" line of an emai
    By alazzaro in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2010, 09:08 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 12-18-2009, 09:02 AM
  5. Any way to manually put it to "sleep"?
    By darkgreen in forum Android General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 12-07-2009, 01:20 PM

Search tags for this page

android manual reboot

,

android reboot manually

,
droid rsd please reboot phone manually
,
how manually reboot android zte phone
,
how to manually reboot an android pro
,

how to manually restart android

,

manually restart android

,
manulaaly restart s3
,
please manually boot the phone
,

please reboot the phone

,
reboot android manually
,
reboot android phone manually
,

rsd lite please manually reboot

,
rsd lite please reboot this phone manually
,
why does htc incredible keep rebooting
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+