DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Need help with rom/rom manager!!

  1. Junior Droid
    craracer05's Avatar
    Member #
    70870
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Phone
    droid
    #1

    Need help with rom/rom manager!!

    So here is A quick rundown of my story. I did my first root through droidmod. This allowed me to run set cpu at 1.0ghz and 2.1 apps. I ran that for almost a month then heard about rom manager and loaded up bugless beast at 1.0ghz with baseband update and called *228. I ahd bugless for about three days. During this time I had nothing but problems every app would crash the phone and then the phoen would ahve to reboot about 5-10 times to turn itself back on again. I then decided to try out cyanogen mod and now my phone works flawlessly haven't had a crash yet in two days, so I decided to erase cache and reload bugless. Loaded it up phone couldn't make a full intial boot after several attempts, so I recovered back to my previous settings and phone works great again. I'm stumped right now and cyanogen is nice but seems slow compared to the other 1.0ghz overclocks. Now i'm not sure what to try next????
  2. Android For Life
    Mbk's Avatar
    Member #
    65152
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4,170
    Liked
    48 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #2
    Quote Originally Posted by craracer05 View Post
    So here is A quick rundown of my story. I did my first root through droidmod. This allowed me to run set cpu at 1.0ghz and 2.1 apps. I ran that for almost a month then heard about rom manager and loaded up bugless beast at 1.0ghz with baseband update and called *228. I ahd bugless for about three days. During this time I had nothing but problems every app would crash the phone and then the phoen would ahve to reboot about 5-10 times to turn itself back on again. I then decided to try out cyanogen mod and now my phone works flawlessly haven't had a crash yet in two days, so I decided to erase cache and reload bugless. Loaded it up phone couldn't make a full intial boot after several attempts, so I recovered back to my previous settings and phone works great again. I'm stumped right now and cyanogen is nice but seems slow compared to the other 1.0ghz overclocks. Now i'm not sure what to try next????
    When you used Rom Manager to install Bugless Beast did you select one of the compatible kernels offered? ... and did you wipe..lol
  3. Droid Ninja
    hookerdj's Avatar
    Member #
    49593
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pittsburgh
    Posts
    1,815
    Liked
    7 times
    Phone
    moto droid
    #3
    you dont just wipe cache you have to wipe data and cache especially coming from droidmod thats a 2.01 rom made to looklike 2.1 so wipe data and cache and then install through rom manager


    Quote Originally Posted by craracer05 View Post
    So here is A quick rundown of my story. I did my first root through droidmod. This allowed me to run set cpu at 1.0ghz and 2.1 apps. I ran that for almost a month then heard about rom manager and loaded up bugless beast at 1.0ghz with baseband update and called *228. I ahd bugless for about three days. During this time I had nothing but problems every app would crash the phone and then the phoen would ahve to reboot about 5-10 times to turn itself back on again. I then decided to try out cyanogen mod and now my phone works flawlessly haven't had a crash yet in two days, so I decided to erase cache and reload bugless. Loaded it up phone couldn't make a full intial boot after several attempts, so I recovered back to my previous settings and phone works great again. I'm stumped right now and cyanogen is nice but seems slow compared to the other 1.0ghz overclocks. Now i'm not sure what to try next????
  4. Junior Droid
    craracer05's Avatar
    Member #
    70870
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Phone
    droid
    #4
    I tryed it once with wiping and once without and I just clicked bugless beast v1.0 I didn't see any kernel options is that what i'm missing or are you referring to when you pick which processor speed you want?
  5. Droid Ninja
    hookerdj's Avatar
    Member #
    49593
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pittsburgh
    Posts
    1,815
    Liked
    7 times
    Phone
    moto droid
    #5
    yes that is a kernel when you pick what speed you want when you are all done with all your options just hit wipe data and cache and let it install if it is done right you will have to sign into google account when it boots up
    Quote Originally Posted by craracer05 View Post
    I tryed it once with wiping and once without and I just clicked bugless beast v1.0 I didn't see any kernel options is that what i'm missing or are you referring to when you pick which processor speed you want?
  6. Junior Droid
    craracer05's Avatar
    Member #
    70870
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Phone
    droid
    #6
    Ok just went into rom manager clicked bugless v1.0 then 1.0 ghz kernel then I will hit and clear all data and cache and I should be good correct?
  7. Android For Life
    Mbk's Avatar
    Member #
    65152
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4,170
    Liked
    48 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #7
    I think you'll enjoy BB v1.0 once it's installed right... in my experience it has truly been 'Bugless'...
  8. Droid Ninja
    hookerdj's Avatar
    Member #
    49593
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pittsburgh
    Posts
    1,815
    Liked
    7 times
    Phone
    moto droid
    #8
    yeah you really should learn how to install roms without rom manager that way you can really wipe everything but that should work for now
  9. Junior Droid
    craracer05's Avatar
    Member #
    70870
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Phone
    droid
    #9
    Thanks for your quick responses I'll update on the progress here in a minute we'll see if it boots up thats where it usuallly crashes when either the motot sign appears or the red droid eye.
  10. Junior Droid
    craracer05's Avatar
    Member #
    70870
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Phone
    droid
    #10
    Do you have a link on how to load roms without rom manger, and so far so good this time just logged into my gmail account.
Page 1 of 3 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Task Manager ALWAYS opens the Task Manager?
    By OhioSpyderman in forum HTC Droid Eris
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2010, 10:14 AM
  2. ROM Manager app
    By Shelooga in forum Android General Discussions
    Replies: 23
    Last Post: 04-29-2010, 02:12 PM
  3. SS to ROM manager?
    By ISUVetMed in forum ChevyNo1
    Replies: 11
    Last Post: 04-21-2010, 01:43 PM
  4. DM to Rom manager
    By kygator1 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-11-2010, 04:08 PM
  5. rom manager
    By c0pE89 in forum Android Applications
    Replies: 7
    Last Post: 04-04-2010, 07:54 AM

Search tags for this page

android rom manager crash
,

android rom manager crashes

,
coredroid rom manager crashing
,
cyanogenmod 7 unable to open connection to server
,

cyanogenmod settings crash

,
droid 3 rom manager crash
,
rom manager app help
,

rom manager crash

,
rom manager crash incredible
,

rom manager crashes

,
rom manager superuser crash
,
rommanager crashes when opened
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+