DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 4 of 4

Thread: HTC Sense UI on Droid

  1. Droid Newbie
    mydroid09's Avatar
    Member #
    6430
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #1

    HTC Sense UI on Droid

    Has anyone been able to get the HTC Sense UI on there Droid?
  2. Junior Droid
    jbaughb's Avatar
    Member #
    6780
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    5
    Phone
    Eris > Droid 1 > R2D2 Droid2
    #2
    not till its rooted.
  3. Droid
    uptheforest's Avatar
    Member #
    577
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Eutawville, SC
    Posts
    83
    Phone
    Droid
    #3
    I have a few questions about this if anyone else can help me out.

    Say the droid gets rooted tomorrow, would we still have to wait for something like the passion to come out so we could have a version of sense ui thats compatible with 2.0?

    Would sense ui also fill the screen properly? and act the same way it does on htc devices?

    Is this the same for motoblur?

    I love the droid, but if sense ui can't be ported to the droid with full capabilities i may have to check out the passion.

    Thanks
  4. Junior Droid
    angel12's Avatar
    Member #
    3692
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #4
    it will prolly not fill our screens correctly, and we will have to wait till there is a 2.0 compatible version. otherwise it will be full of bugs.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Htc sense ui rom
    By miniboss in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2010, 09:00 PM
  2. More on HTC's Sense UI
    By OfTheDamned in forum HTC Droid Eris
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2009, 11:35 PM
  3. HTC Sense UI
    By struong57 in forum HTC Droid Eris
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2009, 10:35 AM

Search tags for this page

can you get htc sense on a droid x2?
,
can you install htc sense on droid
,

how to get htc sense on droid bionic

,
how to get htc sense on droid x
,
how to get sense on droid charge
,
how to get the htc sense for the droid x
,
how to switch from htc sense to motorolla droid
,

htc sense on droid

,

htc sense on droid charge

,

htc sense ui on droid x2

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+