DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: i feel like im wasting forum threads but i cant find an answer in search

  1. Junior Droid
    Juicy Tumor's Avatar
    Member #
    48309
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Phone
    motorolla droid
    #1

    i feel like im wasting forum threads but i cant find an answer in search

    i have bugless beast installed and working got all my apps back, BUT my browser and messages both force close immediately upon opening, what gives?
  2. Master Droid
    TekHawk's Avatar
    Member #
    17876
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Yuba ****ty, California
    Posts
    783
    Phone
    Droid + CyanogenMod 5.0.6.2
    #2
    Quote Originally Posted by Juicy Tumor View Post
    i have bugless beast installed and working got all my apps back, BUT my browser and messages both force close immediately upon opening, what gives?
    what version of BB

    what rom did you come from

    what kernal are you using

    what method did you use update.zip or nandroid

    did you double wipe data + cache
    For Android news, updates, links to roms and more check out http://www.tekhawk.com

    And for news on my future Launcher themes once I find the time to start theming them again.
  3. Junior Droid
    Juicy Tumor's Avatar
    Member #
    48309
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Phone
    motorolla droid
    #3
    BBv8
    i didnt have a rom installed this is the first one i've done, i read it was good so :P

    i dont have a kernal installed yet but i was gonna go with cheveyno1's, but i dont want to continue without the browser and messages

    i used the nandroid install way, the update zip i tried first but couldn't get it to work, i know why now but i had wiped and deleted all the files before trying the nandroid way

    i might not have double wiped it, i may have but i cant be sure
  4. Master Droid
    TekHawk's Avatar
    Member #
    17876
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Yuba ****ty, California
    Posts
    783
    Phone
    Droid + CyanogenMod 5.0.6.2
    #4
    Quote Originally Posted by Juicy Tumor View Post
    BBv8
    i didnt have a rom installed this is the first one i've done, i read it was good so :P

    i dont have a kernal installed yet but i was gonna go with cheveyno1's, but i dont want to continue without the browser and messages

    i used the nandroid install way, the update zip i tried first but couldn't get it to work, i know why now but i had wiped and deleted all the files before trying the nandroid way

    i might not have double wiped it, i may have but i cant be sure
    hmm applied any themes?
    For Android news, updates, links to roms and more check out http://www.tekhawk.com

    And for news on my future Launcher themes once I find the time to start theming them again.
  5. Junior Droid
    Juicy Tumor's Avatar
    Member #
    48309
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Phone
    motorolla droid
    #5
    nope nothing just got it running and my apps back thats it
  6. Master Droid
    TekHawk's Avatar
    Member #
    17876
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Yuba ****ty, California
    Posts
    783
    Phone
    Droid + CyanogenMod 5.0.6.2
    #6
    Quote Originally Posted by Juicy Tumor View Post
    nope nothing just got it running and my apps back thats it
    I would try wiping data from nandroid see if that helps if not nandroid again you seem to be doing it right though
    For Android news, updates, links to roms and more check out http://www.tekhawk.com

    And for news on my future Launcher themes once I find the time to start theming them again.
  7. Junior Droid
    Juicy Tumor's Avatar
    Member #
    48309
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Phone
    motorolla droid
    #7
    ok ill try wiping it.
  8. Junior Droid
    Juicy Tumor's Avatar
    Member #
    48309
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Phone
    motorolla droid
    #8
    ok i figured it out, when i was using titanium backup to try to restore my bookmarks and stored txts it was force closing them so i wiped and restored without them and all works fine!!
  9. computermystro's Avatar
    Member #
    37850
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    64
    Phone
    Droid
    #9
    Yep I had the same problem when i went from 2.01 to 2.1 when restoring my data with titanium backup.
  10. Junior Droid
    Juicy Tumor's Avatar
    Member #
    48309
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Phone
    motorolla droid
    #10
    did you find out if there was a way to get them back?
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. after searching, i couldnt find an answer... so-
    By Domestic violence in forum Motorola Droid
    Replies: 11
    Last Post: 03-17-2010, 03:36 PM
  2. search yielded no recent answer.. Facebook Q
    By msuperbauer in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 02-26-2010, 04:02 PM
  3. iPhone Forum full of threads on Switching to Android
    By deputc26 in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2010, 08:22 AM
  4. heres one a search wouldnt find: clicking links on web page
    By ToddClark in forum Android Tech Support
    Replies: 5
    Last Post: 01-31-2010, 07:23 AM
  5. Forum Search try it
    By Slighter in forum Android General Discussions
    Replies: 21
    Last Post: 01-18-2010, 03:07 PM

Search tags for this page

have parse error when using backup pro
,

mybackup parse error

,
mybackup pro parse errors
,

mybackup pro parsing error

,
mybackup pro restore parsing error
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+