DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 10 of 10

Thread: Parse Error...

  1. Senior Droid
    awsolot's Avatar
    Member #
    21669
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    151
    Twitter
    @iceryda
    Phone
    Galaxy Nexus
    #1

    Parse Error...

    With Titanium Backup whenever I try to restore apps. Anyone have any suggestions?
  2. Senior Droid
    voydas's Avatar
    Member #
    22691
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    117
    Phone
    Droid
    #2
    I had that error, only would occur with IM. I just deleted IM and the error disappeared.

    Is it occurring with every app or just one?
  3. Senior Droid
    awsolot's Avatar
    Member #
    21669
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    151
    Twitter
    @iceryda
    Phone
    Galaxy Nexus
    #3
    Quote Originally Posted by voydas View Post
    I had that error, only would occur with IM. I just deleted IM and the error disappeared.

    Is it occurring with every app or just one?
    Every single app
  4. Senior Droid
    voydas's Avatar
    Member #
    22691
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    117
    Phone
    Droid
    #4
    Have you tried using the BusyBox from the Problems? button? It worked for me.

    If not, I'd suggest updating your BB, removing your current backups since they're no good anyways, reboot and try again.

    Or you could contact the developer. He was VERY VERY helpful to me.
  5. Master Droid
    alienware777's Avatar
    Member #
    10139
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    616
    Liked
    6 times
    Phone
    Droid
    #5
    The dev is AMAZING. He will literally try to answer and help everyonge, whether or not you donated. I love him.
  6. Senior Droid
    voydas's Avatar
    Member #
    22691
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    117
    Phone
    Droid
    #6
    Which version of BusyBox are you running? I would suggest getting the one from the Problems? tab, removing the old copies and trying again,
  7. Senior Droid
    awsolot's Avatar
    Member #
    21669
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    151
    Twitter
    @iceryda
    Phone
    Galaxy Nexus
    #7
    Quote Originally Posted by voydas View Post
    Have you tried using the BusyBox from the Problems? button? It worked for me.

    If not, I'd suggest updating your BB, removing your current backups since they're no good anyways, reboot and try again.

    Or you could contact the developer. He was VERY VERY helpful to me.
    Yes, I tried the problems button but that didn't help me
  8. Senior Droid
    awsolot's Avatar
    Member #
    21669
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    151
    Twitter
    @iceryda
    Phone
    Galaxy Nexus
    #8
    Quote Originally Posted by voydas View Post
    Which version of BusyBox are you running? I would suggest getting the one from the Problems? tab, removing the old copies and trying again,

    I'm runing BB 1.8.1
  9. Senior Droid
    voydas's Avatar
    Member #
    22691
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    117
    Phone
    Droid
    #9
    Quote Originally Posted by awsolot View Post
    Quote Originally Posted by voydas View Post
    Which version of BusyBox are you running? I would suggest getting the one from the Problems? tab, removing the old copies and trying again,

    I'm runing BB 1.8.1
    I had the same problem.

    Click Problems? and let it install BB 1.5.1 from app (I think thats the version)

    then delete all the backups you've created, reboot, create the backups again and verify them if you are a registered user. if not try to restore a single application and see if it works.
  10. Senior Droid
    awsolot's Avatar
    Member #
    21669
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    151
    Twitter
    @iceryda
    Phone
    Galaxy Nexus
    #10
    Quote Originally Posted by voydas View Post
    Quote Originally Posted by awsolot View Post
    Quote Originally Posted by voydas View Post
    Which version of BusyBox are you running? I would suggest getting the one from the Problems? tab, removing the old copies and trying again,

    I'm runing BB 1.8.1
    I had the same problem.

    Click Problems? and let it install BB 1.5.1 from app (I think thats the version)

    then delete all the backups you've created, reboot, create the backups again and verify them if you are a registered user. if not try to restore a single application and see if it works.
    Dude, u are the shytt. That works perfectly. Thank you very much

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. calendar error
    By Forcedbyhatred in forum HTC Droid Eris
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2010, 09:37 AM
  2. Bad Block Error PLEASE HELP
    By saiven in forum Android Hacks and Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2010, 12:12 PM
  3. HELP!!!! Parse Error
    By Denyse in forum Motorola Droid
    Replies: 6
    Last Post: 03-19-2010, 06:17 AM
  4. Error 21
    By bracemg in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-2010, 11:01 AM
  5. 2.1 Error HELP
    By mglasson in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2010, 03:57 PM

Search tags for this page

android parse error

,
android parse error fix
,

droid x parse error

,

how to fix parse error android

,
how to fix parse error on android
,
how to fix parsing error android
,
parse error android fix
,
parse error droid
,

parsing error android

,
parsing error droid x
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+