DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: "Verizon Wireless" in notification bar

  1. Droid
    Balthazar's Avatar
    Member #
    21783
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Salina, KS
    Posts
    96
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    "Verizon Wireless" in notification bar

    I have seen other people complain about the "Verizon Wireless" text in the notification bar, wanting to get rid of it, change it etc. I have the Dark Droid 24K ROM patch, which is supposed to change it to say "Dark Droid" or something, but I don't have any text in my notification bar, in fact I haven't noticed it in a while, I'm not sure it was ever in there? I have flashed several different ROMs, but it is always blank. Am I in the minority with this thing. I don't want it back but if I colud figure out how I got rid of it some others may want to do the same.
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    Jim 777's Avatar
    Member #
    19480
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,271
    Liked
    3 times
    Phone
    See my sig, silly!
    #2
    There's also a Pulldown Editor that someone here created that allows you to edit the text to whatever you want. Works like a charm.
    Droid Razr
    Custom Dialers for D1
    My broken glass icons: Broken Icons | Android Logo Icons (in progress): Android Icons

  4. Premium Member
    Backnblack's Avatar
    Member #
    6311
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11,279
    Liked
    8 times
    Phone
    Samsung S4
    Premium Member
    #3
    A gun in the hand is better than a cop on the phone.

    Only the Skilled Survive

    A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila.

    Drill Sergeant Frick's Rules For Un-armed Combat.
    1. Never be unarmed.
    2. See Rule #1

    USMC rule # 23 of gunfighting: Be polite, be professional, but have a plan to kill everyone you meet.



  5. Developer
    woodyman's Avatar
    Member #
    31911
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    1,610
    Liked
    13 times
    Twitter
    @DroidConcepts
    Phone
    D1, D2, D3
    DroidForums.net Developer
    #4

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Balthazar View Post
    I have seen other people complain about the "Verizon Wireless" text in the notification bar, wanting to get rid of it, change it etc. I have the Dark Droid 24K ROM patch, which is supposed to change it to say "Dark Droid" or something, but I don't have any text in my notification bar, in fact I haven't noticed it in a while, I'm not sure it was ever in there? I have flashed several different ROMs, but it is always blank. Am I in the minority with this thing. I don't want it back but if I colud figure out how I got rid of it some others may want to do the same.
    I also don't have any text.. irk y and I've tried every option avalible, I've manually edited the Eric.XML file used pull down editor an flashed themes and Tom's that change them.. but nothing has worked so ur not alone.. and forgive my spelling I'm using the Droid and I don't really have tine to double check that stuff now..
    Click Here for the Droid Concepts Web Site

    Check out The Droid Concepts Roms By clicking the image below.!

    If you would enjoy what we do please support us with a small donation if possible, we need some new devices..
  6. Developer
    woodyman's Avatar
    Member #
    31911
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    1,610
    Liked
    13 times
    Twitter
    @DroidConcepts
    Phone
    D1, D2, D3
    DroidForums.net Developer
    #5
    To claify pulldown editor doesn't work for me..
    Click Here for the Droid Concepts Web Site

    Check out The Droid Concepts Roms By clicking the image below.!

    If you would enjoy what we do please support us with a small donation if possible, we need some new devices..
  7. Droid
    Balthazar's Avatar
    Member #
    21783
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Salina, KS
    Posts
    96
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    I tried the pulldown editor but it didn't work for me either, but that may because I am using a 2.1 ROM and the framework_res xml files are diffrent. Woody, are you still on an old Alltel plan by any chance?
    Motorola Droid - Rooted
    CyanogenMod 5.0.6.1-Droid
    Bekit 800 MHz kernel
  8. Developer
    woodyman's Avatar
    Member #
    31911
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    1,610
    Liked
    13 times
    Twitter
    @DroidConcepts
    Phone
    D1, D2, D3
    DroidForums.net Developer
    #7
    Yes I believe so I don't think I officailly made the change..
    Click Here for the Droid Concepts Web Site

    Check out The Droid Concepts Roms By clicking the image below.!

    If you would enjoy what we do please support us with a small donation if possible, we need some new devices..
  9. Droid
    Balthazar's Avatar
    Member #
    21783
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Salina, KS
    Posts
    96
    Phone
    Motorola Droid
    #8
    I stuck with my cheaper Alltel plan, even though the girl at the store kept trying to insist I needed to upgrade to a Verizon plan. I ended up extending my Alltel plan for two more years online, I wonder if anyone else still on an Alltel plan can confirm this?
    Last edited by Balthazar; 03-08-2010 at 11:15 AM. Reason: Swype + bumpy road = bad spelling
    Motorola Droid - Rooted
    CyanogenMod 5.0.6.1-Droid
    Bekit 800 MHz kernel
  10. Beta Team
    Flomaster's Avatar
    Member #
    27560
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East Texas
    Posts
    1,073
    Liked
    2 times
    Twitter
    _Flomaster
    Phone
    DROOOOOOOOOOOiid
    Premium Member
    #9
    Pull down editor does not work with ERE25 OR ESE53 2.1 roms.

    both times I tried I ended up FUBARING my framework res file and went into endless bootloops and had to reload my rom. im sure there might have been an easier way then reloaded the rom, but I was out and about with out computer access

    -=Jason=-
  11. Droid Ninja
    Mojo's Avatar
    Member #
    8853
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S.W Missouri
    Posts
    1,358
    Phone
    Motorola Droid
    #10
    Quote Originally Posted by Balthazar View Post
    I stuck with my cheaper Alltel plan, even though the girl at the store kept trying to insist I needed to upgrade to a Verizon plan. I ended up extending my Alltel plan for two more years online, I wonder if anyone else still on an Alltel plan can confirm this?
    You can stay on your Alltel plan with a Droid... Especially if your on a SmartChoice plan that is cheeper. You DO NOT!!! need to change your plan if you choose not to.
    "Harley Davidson - The Perfect Machine to Turn Gasoline into Noise Without the Pesky Bi-Product of Horsepower!"
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 02-17-2010, 06:38 PM
  2. Verizon SUCKS!!! We want the "DROID" that "DOES"
    By NastyNate08 in forum Android Tech Support
    Replies: 14
    Last Post: 01-26-2010, 07:51 AM
  3. Replies: 41
    Last Post: 01-15-2010, 08:37 AM
  4. "Use wireless networks"/GPS
    By mynameiserich in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-2009, 12:40 AM

Search tags for this page

droid x2 remove verizon banner
,

remove notification from verizon phone

,

remove verizon wireless notification bar

,

removing verizon wireless banner notification bar droid

,
verizon wireless
,
verizon wireless [notification@verizonwireless.com]
,

verizon wireless android service notification

,
verizon wireless notification bar
,

verizon wireless notifications

,
verizon wireless satelite notification
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+