DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: How do i know if I have busybox?

  1. Droid
    HemiDroid03's Avatar
    Member #
    11783
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bronx, NY
    Posts
    79
    Phone
    DROOOOID!
    #1

    How do i know if I have busybox?

    I installed bugless beast 7.6 and haven't had any problem some people seem to be having but I would like to get a custom BOOT ANIMATION and to my understanding I need to have busybox installed but how do I know if I currently have it? If I use DROIDROOTPRO and install it would it be a problem if I already have it? What is metamorph and do I need it? THANKS IN ADVANCE!
    DROID & DROID X
  2. Beta Team
    thebowers's Avatar
    Member #
    8519
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Iowa
    Posts
    2,548
    Twitter
    dabowerman
    Phone
    Rooted Droid, OC @ 1.1 Ghz
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #2
    You don't need to have busybox to do a custom bootani, just use adb. Metamorph let's u apply theme to apps, like changing color. Installing MM would be a good way to see if u have busybox. Since it want open unless u have busybox.
    If you like what I do, thanks



    Your can follow me as follows

    @dabowerman - Twitter
    Derek Bower - G+ - this is where I will be @ the most and where stuff gets released first.

    Theming Guides that might come in handy
    Theming Guide for Progress Bar
    Notification Text Color Change (How to)
    Theming Guide for System Text
  3. Droid Ninja
    Se7enLC's Avatar
    Member #
    5148
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,263
    Liked
    6 times
    Phone
    Samsung Galaxy Nexus
    #3
    Open Terminal Emulator and type "busybox". If it gives you a giant list of command options, it's installed. If it says "Command not found", it's not.
  4. Droid Ninja
    52brandon's Avatar
    Member #
    28679
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,021
    Liked
    42 times
    Phone
    motorola droid
    #4
    trying to install it again via droid root pro will not hurt. Otherwise, check /system/bin and /system/xbin it should be in one of them...
  5. Droid
    BhamItGeek's Avatar
    Member #
    18252
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Birmingham, Alabama
    Posts
    77
    Liked
    1 times
    Phone
    Nexus and Nexus7
    #5
    Quote Originally Posted by Se7enLC View Post
    Open Terminal Emulator and type "busybox". If it gives you a giant list of command options, it's installed. If it says "Command not found", it's not.
    ok..So I am rooted, running bb 7.6 sprecovery, nandroid, I open up terminal emulator and type busybox and I get "busybox: permission denied". I go look here /system/xbin and busybox is there.

    any ideas?
    Last edited by BhamItGeek; 02-19-2010 at 03:44 PM.
  6. Junior Droid
    BTwrestle04's Avatar
    Member #
    26420
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Cleveland, OH
    Posts
    6
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    Same problem as Bham. Any help would be appreciated.
  7. Master Droid
    mikes's Avatar
    Member #
    25747
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    305
    Phone
    Moto Droid 2.02
    #7
    type "su", then type "busybox"
    ----
    the mod who changed my sig, which followed all the rules.




    .
  8. Droid
    BhamItGeek's Avatar
    Member #
    18252
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Birmingham, Alabama
    Posts
    77
    Liked
    1 times
    Phone
    Nexus and Nexus7
    #8
    Quote Originally Posted by mikes View Post
    type "su", then type "busybox"
    been there done that..same response
  9. Master Droid
    mikes's Avatar
    Member #
    25747
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    305
    Phone
    Moto Droid 2.02
    #9
    What's the output of these commands (capitalization is important)?

    "echo $PATH"
    "ls -l /system/xbin/busybox"
    "/system/xbin/busybox"
    ----
    the mod who changed my sig, which followed all the rules.




    .
  10. Droid
    BhamItGeek's Avatar
    Member #
    18252
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Birmingham, Alabama
    Posts
    77
    Liked
    1 times
    Phone
    Nexus and Nexus7
    #10
    are as follows.
    "typed" $su
    "response"#busybox <<typed
    "response"busybox: permission denied
    "response" #
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. What is busybox?
    By thedeathly in forum Android Hacks and Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-2010, 08:57 PM
  2. busybox killing me....
    By MK17 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 7
    Last Post: 02-14-2010, 05:37 AM
  3. busybox help
    By dredge in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2010, 08:36 PM
  4. Busybox Help Please!
    By BigMace23 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2010, 08:24 PM
  5. Busybox help ?
    By swickdick in forum Android Hacks and Help
    Replies: 20
    Last Post: 12-28-2009, 03:30 PM

Search tags for this page

check busybox
,
check busybox version android
,
check if busybox is installed
,
do i have busybox
,
how do i know if i have busybox installed
,
how to check busybox
,

how to check busybox version

,

how to check if busybox is installed

,

how to know if busybox is installed

,

how to tell if busybox is installed

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+