DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 50 of 92 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 491 to 500 of 920

Thread: [How To] Easily install Bugless Beast using only SPRecovery, Terminal Emulator, & zip

  1. Senior Droid
    krazyskott's Avatar
    Member #
    37026
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    130
    Phone
    Droid
    should i just start again at step 9? I had the sprecovery screen befor
  2. Senior Droid
    krazyskott's Avatar
    Member #
    37026
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    130
    Phone
    Droid
    f*** it im off to bed for the night. I have to try again tomarrow
  3. Junior Droid
    sul7en's Avatar
    Member #
    38009
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    28
    Phone
    Enter Current Phone Model Here

    Is this 2.1 or 2.0.1?

    I followed all the instructions and everything went great. I am able to tether, etc.
    but my firmware still says 2.0.1 I thought this was 2.1? Can someone help me understand? thanks!
  4. Senior Droid
    jrod2183's Avatar
    Member #
    21527
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    163
    Phone
    Moto Droid
    Quote Originally Posted by sul7en View Post
    I followed all the instructions and everything went great. I am able to tether, etc.
    but my firmware still says 2.0.1 I thought this was 2.1? Can someone help me understand? thanks!
    This isn't a 2.1 rom, just a 2.0.1 custom rom. There are plenty of 2.1 roms available though (including a BB 2.1 rom that just can out I think)
  5. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    Quote Originally Posted by jrod2183 View Post
    Quote Originally Posted by sul7en View Post
    I followed all the instructions and everything went great. I am able to tether, etc.
    but my firmware still says 2.0.1 I thought this was 2.1? Can someone help me understand? thanks!
    This isn't a 2.1 rom, just a 2.0.1 custom rom. There are plenty of 2.1 roms available though (including a BB 2.1 rom that just can out I think)
    Sul,

    JRod is correct.
  6. Senior Droid
    krazyskott's Avatar
    Member #
    37026
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    130
    Phone
    Droid
    Hey hatt I am a total noob and I got some ?s .I am totaly screwing something up and need some help. Last night I tried your step by step instructions and got to step 37 and couldn't get into SPRecovery mode, only the stock recovery menu which is strange to me since i was able to axcess it in step 27. Well I figured i typed in some thing wrong so i tried to start again from step 9 but now I cant even get into SPRecovery mode in step 27 like before. I think what is throwing me is the spaces in the codes im typing in. I would like to go back to stock and try again if thats possiable since I am now confused on where I should begin. Thanks in advance for the help.
  7. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    Well if you are rooted and have the super user permission just try again from step 9, shouldn't have to start over. But did you follow this step:

    20. Type 'mv /system/recovery-from-boot.p /system/recovery-from-boot.old'. This should prevent the custom recovery from being over-written on reboot. If this step doesn't work for you, skip it. I've haven't witnessed the problem that it is supposed to prevent. bernal125 skipped it without issue. For others, this step has worked without issue.
  8. Senior Droid
    BoxcuttaStyle's Avatar
    Member #
    11179
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    139
    Twitter
    @ViolentRotation
    Phone
    Galaxy Nexus!
    So I have been running 7.5 for few days now. I haven't had any real issues, very few force closes if at all. Today, however, I am testing the gps. I installed your update that was supposed to correct the issue for maps but it doesn't seem to update to my correct location. Any ideas? Has anyone else ran into this?
    “When angry, count to four. When very angry, swear"

    -- Mark Twain






  9. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    Never had an issue with it not giving the right location...did you update to GM 4.0 BEFORE installing the ROM?
  10. Senior Droid
    BoxcuttaStyle's Avatar
    Member #
    11179
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    139
    Twitter
    @ViolentRotation
    Phone
    Galaxy Nexus!
    Quote Originally Posted by Matth3w View Post
    Never had an issue with it not giving the right location...did you update to GM 4.0 BEFORE installing the ROM?
    I'm not a 100% sure but I think I did get that update while using 7.4. Will that cause an issue? If so, why?

    It looks like I'm running version 4046....
    “When angry, count to four. When very angry, swear"

    -- Mark Twain






Page 50 of 92 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How-to: Install bugless beast for noobs!
    By justinc101011 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 574
    Last Post: 09-05-2012, 09:52 AM
  2. Has anyone tried Bugless Beast 7.4?
    By samiusmc in forum Android General Discussions
    Replies: 54
    Last Post: 02-04-2010, 09:37 PM
  3. is there any way i can install bugless beast without a comp ?
    By krise11385 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 20
    Last Post: 02-03-2010, 10:33 PM
  4. How do you install evilboot.img using terminal emulator
    By bb-gun in forum Android Hacks and Help
    Replies: 6
    Last Post: 01-27-2010, 12:21 AM
  5. Can I install BusyBox using the Terminal Emulator?
    By blueyzfr6 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2010, 06:16 PM

Search tags for this page

bugless beast download

,
bugless beast how to install
,
bugless beast install
,
bugless beast install instructions
,
bugless beast zip
,
download bugless beast
,

how to install bugless beast

,

install bugless beast

,
installing bugless beast
,

sprecovery download

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+