DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: is there any way i can install bugless beast without a comp ?

  1. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #11
    Definitely (and I hate to keep plugging my own threads) the two threads in my signature will help you immensely understand some of those questions.
  2. Droid
    krise11385's Avatar
    Member #
    27464
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    lowell massachussetts
    Posts
    79
    Phone
    Motorola droid
    #12
    Ya I feel like a idiot lol but I put on the root rbooted recovery made a backup n then went to install picked sdcard updatezip (depracated) I started installing then said install aborted I tried agin n it did the same thing what did I do wrong ?
  3. Droid
    krise11385's Avatar
    Member #
    27464
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    lowell massachussetts
    Posts
    79
    Phone
    Motorola droid
    #13
    Should I have picked allow update zip instaed of the other one ?
  4. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #14
    Did you read the threads in my signature? Because it tells you exactly what to do in those cases.
  5. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #15
    Quote Originally Posted by krise11385 View Post
    Should I have picked allow update zip instaed of the other one ?
    You have to pick the allow update first then install deprecated. Please read the guides posted, it will answer these questions and give you step by step instructions.
  6. Droid
    krise11385's Avatar
    Member #
    27464
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    lowell massachussetts
    Posts
    79
    Phone
    Motorola droid
    #16
    Sorry guys I'm def. A newb if I'm bothering u u can tell me lol . I jus really want this rom everyone says its better than the smoked glass 3.1 I'm running
  7. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #17
    No, you're not bothering, and everyone is a noob at some time. But we need you to follow a specific guide (no matter which one it is) so we can tell exactly what step you get stuck on. I suggest taking a deep breath, checking out the links in my signature, and trying again after reading EVERYTHING. Sometimes it just takes more time to research what you want to do than to actually do it.
  8. Droid
    krise11385's Avatar
    Member #
    27464
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    lowell massachussetts
    Posts
    79
    Phone
    Motorola droid
    #18
    Ok so I. Think I installed it I changed my boot animataion my metamorph theme is gone my set cpu is at 800 I still have mt browser . But I was scared cuz it said aborted rite wen it was finishn then I thought it got stuck on the boot screen how exactly cani tell I did autodetect on the set cpu n I thought it would go up to 950.I don't have the 2.1 launcher nemore . How exactly can I tell . I looked over the thread in ur sig n thought I foud out wat I did wrong
  9. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #19
    I made a brand new thread that covers it from start to finish.

    http://www.droidforums.net/forum/dro...lator-zip.html

    If you have 7.2 or later installed you can crank it up to 950
  10. Senior Droid
    Anonymouse's Avatar
    Member #
    5828
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    149
    Phone
    Dare
    #20
    You can tell by going to settings, then going to the bottom, it should say phone version is Bugless Beast 0.7.4 or w/e.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How-to: Install bugless beast for noobs!
    By justinc101011 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 574
    Last Post: 09-05-2012, 09:52 AM
  2. Has anyone tried Bugless Beast 7.4?
    By samiusmc in forum Android General Discussions
    Replies: 54
    Last Post: 02-04-2010, 09:37 PM
  3. Bugless Beast or 2.1
    By samiusmc in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-02-2010, 06:55 PM
  4. Bugless Beast help!!!!!! make $$$$ PLEASE
    By GOON in forum Android Hacks and Help
    Replies: 20
    Last Post: 02-02-2010, 03:22 AM
  5. NEED CLARIFICATION!! [ROM] Bugless Beast
    By GOON in forum Android Hacks and Help
    Replies: 29
    Last Post: 02-01-2010, 09:33 PM

Search tags for this page

can we install bugless theme without rooting

,

install bugless beast without

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+