DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Terminal Emulator HELP!

  1. Master Droid
    NYZ93's Avatar
    Member #
    2342
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New York
    Posts
    423
    Phone
    Motorola DROID
    #1

    Question Terminal Emulator HELP!

    ok when i open up android terminal emu it shows a money symbol on the line i type in (is that normal??)
    When i click enter all i get is #
    Droid Eris.......... 5/10
    Blackberry.......... 2/10
    iPhone..........
    Droid.......... Doesnt Even Break A Sweat
  2.  
     
     
     
  3. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #2
    Yes it's normal. What are you trying to do?
  4. jdx
    jdx is offline
    Droid
    jdx's Avatar
    Member #
    33900
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MN
    Posts
    69
    Phone
    Droid
    #3
    # is superuser, $ is normal (at least thats the way it was on the G1 and i think its unix std)
  5. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #4
    I have superuser permissions and Bugless Beast 800mhz and I have $.
  6. jdx
    jdx is offline
    Droid
    jdx's Avatar
    Member #
    33900
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MN
    Posts
    69
    Phone
    Droid
    #5
    Well, i dunno how it is with the droid, but usually it is like that: you start the TE, its $; Once you type su and actually are superuser, you'll get #.
  7. Premium Member
    Sam's Avatar
    Member #
    16
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    dirty dirty
    Posts
    3,471
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by jdx View Post
    Well, i dunno how it is with the droid, but usually it is like that: you start the TE, its $; Once you type su and actually are superuser, you'll get #.
    this is correct.
    -Respect is rule #1
    -Email us at DroidForumPromo@gmail to become a Supporting Vendor.
    -Not around as often as I used to be... Still, feel free to PM me if there is anything I can help with!
  8. Banned
    Matth3w's Avatar
    Member #
    25413
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fort Huachuca, AZ (Originally from Pittsburgh, PA)
    Posts
    152
    Liked
    2 times
    Phone
    Bugless Beast 2.1 ROM @ 1.1GHz
    #7
    Oh ok, yeah then that is the case. I thought you meant as soon as you opened it.
  9. Master Droid
    NYZ93's Avatar
    Member #
    2342
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New York
    Posts
    423
    Phone
    Motorola DROID
    #8
    but then how do i get it to say allow like the rom instructions say its supposed to
    Droid Eris.......... 5/10
    Blackberry.......... 2/10
    iPhone..........
    Droid.......... Doesnt Even Break A Sweat
  10. jdx
    jdx is offline
    Droid
    jdx's Avatar
    Member #
    33900
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MN
    Posts
    69
    Phone
    Droid
    #9
    I am not too sure, what you mean, but:
    - you open the terminal emulator
    - type su and press enter
    - the superuser tool will prompt you, whether you want to allow this application (in this case TE) to access superuser rights
    - you click on "allow" or, if you want "always allow"

    Again, this is how it works on the G1.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How do you install evilboot.img using terminal emulator
    By bb-gun in forum Android Hacks and Help
    Replies: 6
    Last Post: 01-27-2010, 12:21 AM
  2. Terminal Emulator
    By tony1208 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2010, 08:25 PM
  3. Can I install BusyBox using the Terminal Emulator?
    By blueyzfr6 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2010, 06:16 PM
  4. PC Terminal emulator, GUI?
    By Flowah in forum Android Hacks and Help
    Replies: 8
    Last Post: 12-15-2009, 02:47 AM

Search tags for this page

android terminal emulator help
,

android terminal emulator how to type

,
how to open terminal emulator android
,
how to open terminal in android
,
how to type in android terminal emulator
,

how to type in terminal emulator android

,
terminal emulater help
,
terminal emulator android how to type
,
terminal emulator guide
,

terminal emulator help

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+