DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: To much ram being used by backround

  1. Droid
    tony442's Avatar
    Member #
    227301
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    30
    Phone
    DROID bionic
    #1

    To much ram being used by backround

    How can i stop all these backround prosses taking up needed ram apps i would never use like slacker dum verizon apps exc that come with the phone and wast alot of memory running in backround do i have to root my phone to do this
    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
    Last edited by tony442; 12-04-2011 at 12:09 PM.
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Backround problem.
    By Condel2011 in forum Off Topic Forum
    Replies: 3
    Last Post: 12-23-2010, 02:09 PM
  2. backround data
    By Derek32 in forum Motorola Droid 2
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2010, 06:35 PM
  3. Hi Res Paintball Backround?
    By jloya in forum Droid X General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 09-03-2010, 12:42 PM
  4. desktop/backround goes blank problem
    By kinderadam in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2010, 04:14 AM
  5. active backround?
    By andro in forum Android Themes
    Replies: 17
    Last Post: 01-13-2010, 06:57 AM

Search tags for this page

android bionic uses too much ram
,
droid 3 ram
,
droid using too much memory
,
how much memory should droid bionic use
,
how much ram droid razr
,
htc too much ram used
,
too much ram being used
,

why is my phone using so much ram

,
why is so much ram being used droid 3
,
why is so much ram being used on my phone
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+